Yardım 7800x3d için termal macun önerisi

ANtiQ08

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,566
Lian li hydroshift lcd modeli var elimde lancool207 kasam var pc den hafif yanık kokusu tarzı bir koku aldım hem pc yi temizlemiş olmak hemde net bir hata varsa onu bilmek için temizlik yapacağım ama en son macun alalı 1.5 sene olmuştu yeni çıkan güzel modeller varsa bekliyorum yoksa yine termal grizly alacağım 2-3 gramlık versiyonları olursa çok iyi olur 6 ayda bir söküp temizliyorum performanslı modelleri bekliyorum sizden

Mx-7, TF-7.

hocam çok yüksek gramlı olunca kuruyor ondan dolayı 1.5-2g üstü macun almak biraz istemiyorum performanslarına bakacağım bunlardan başka bunu al diyeceğin model var mı

Lian li hydroshift lcd modeli var elimde lancool207 kasam var pc den hafif yanık kokusu tarzı bir koku aldım hem pc yi temizlemiş olmak hemde net bir hata varsa onu bilmek için temizlik yapacağım ama en son macun alalı 1.5 sene olmuştu yeni çıkan güzel modeller varsa bekliyorum yoksa yine termal grizly alacağım 2-3 gramlık versiyonları olursa çok iyi olur 6 ayda bir söküp temizliyorum performanslı modelleri bekliyorum sizden
Koku sıcağın kokusudur yükteyken pcnin üstünden aldıysanız normal hocam koku

Koku sıcağın kokusudur yükteyken pcnin üstünden aldıysanız normal hocam koku
Temizlik zamanı geldi zaten onun için açtım konuyu yinede biraz bakmak istiyorum arada yanıl kokusu tarzı birşeylerde geliyor dışarıdanda olabilir önlem amaçlı bakacağım

mx-6 aldım 4gr. amazondan teknobiyotik satıcı, gayet memnunum. aynı işlemciye kullandım.

mx-6 aldım 4gr. amazondan teknobiyotik satıcı, gayet memnunum. aynı işlemciye kullandım.
Birçok kişi öneriyor bunuda hocam bilmiyorum belki sıvı metal bazlı öneren çıkan diye açmıştımda herkes klasiklerden gidiyor 😄

4-5 derece için sıvı metal değmez hocam. Mx-6 gibi orta yollu bir macun alın geçin.
Sıvı metal değilde hocam içinde sıvı metal bulunan veya farklı farklı macunlar var kastım onlardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,872
Üyeler
190,460
Son üye
ufuk45
Geri