Ciddi hiç bir indirimi yada fiyat hatasını paylaşmam dostum. Şu ram indirimini yakalasam arar bunu da bildirir anında kapattırırdım. 3 tane ihtiyacı olan faydalanacak diye 33 tane al-satçı çakalın karnını doyurmam, vatan kazansın ama al-satçılar kazanmasın.Hocam adam ürünleri kelepirden çekip burada paylaşmayıp müşteri hizmetlerini arayıp hatayı bildirip satışa kapattırdığını söylüyor sizce paylaşır mı![]()
kazansın da bari 1-2 tane alsın bizim milletimiz 80 farklı akrabasına bile sipariş oluşturuyor milyon fiyatta ram satın alıyor botlarla işte onlara muazzam gıcık oluyorumCiddi hiç bir indirimi yada fiyat hatasını paylaşmam dostum. Şu ram indirimini yakalasam arar bunu da bildirir anında kapattırırdım. 3 tane ihtiyacı olan faydalanacak diye 33 tane al-satçı çakalın karnını doyurmam, vatan kazansın ama al-satçılar kazanmasın.
Al-satçılar foruma düşmeden çekmişlerdir bile hocam emin ol. En azından bu işi ciddi şekilde yapanlar.Ciddi hiç bir indirimi yada fiyat hatasını paylaşmam dostum. Şu ram indirimini yakalasam arar bunu da bildirir anında kapattırırdım. 3 tane ihtiyacı olan faydalanacak diye 33 tane al-satçı çakalın karnını doyurmam, vatan kazansın ama al-satçılar kazanmasın.
Ama paylaşılan bir fırsatı havada kaparsın değil mi hoçam?Ciddi hiç bir indirimi yada fiyat hatasını paylaşmam dostum. Şu ram indirimini yakalasam arar bunu da bildirir anında kapattırırdım. 3 tane ihtiyacı olan faydalanacak diye 33 tane al-satçı çakalın karnını doyurmam, vatan kazansın ama al-satçılar kazanmasın.
Yazılım bilmeye gerek yok yapay zeka zaten şu an A kalite kod yazabiliyor aylık 400-500 TL server ilk seferinde de ai aboneliği 1000 TL fiyat botu oluşturmak dünyanın en kolay işiYazılım bilgisine sahip arkadaşlar dirsek çürütüp sağlam botlar yazıyorlar. Herkesin kullanımına açılmayan ne programlar var bi bilseniz.
Hatta bunu başarırsa aylık 100 liraya 7-8 kişi bile alsa kar edersinYazılım bilmeye gerek yok yapay zeka zaten şu an A kalite kod yazabiliyor aylık 400-500 TL server ilk seferinde de ai aboneliği 1000 TL fiyat botu oluşturmak dünyanın en kolay işi
Adam sana niye atsın kanka kendine rakip çıkarsınÖzelden yazdım cevap yok ölüm sessizliği oldu. Kendim bulursam atacam soranlara özelden
https://www.oracle.com/tr/cloud/free/ buradan üyelik alabilirseniz aylık değeri 150 dolardan fazla olan sunucu paketini ömür boyu ücretsiz veriyor. 4 ocpu 24gb ram sunucu ve 2 tanede 1ocpu 1gb ramli sunucu demekYazılım bilmeye gerek yok yapay zeka zaten şu an A kalite kod yazabiliyor aylık 400-500 TL server ilk seferinde de ai aboneliği 1000 TL fiyat botu oluşturmak dünyanın en kolay işi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hatta bunu başarırsa aylık 100 liraya 7-8 kişi bile alsa kar edersin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Adam sana niye atsın kanka kendine rakip çıkarsın
Bunların ipleri engelli olabiliyor bi de onu çözmesi lazımhttps://www.oracle.com/tr/cloud/free/ buradan üyelik alabilirseniz aylık değeri 150 dolardan fazla olan sunucu paketini ömür boyu ücretsiz veriyor. 4 ocpu 24gb ram sunucu ve 2 tanede 1ocpu 1gb ramli sunucu demek
2x VM.Standard.E2.1.Micro, her biri:
2x VM.Standard.A1.Flex, her biri:
- 1 OCPU
- 1GB RAM
- 2 OCPU
- 12GB RAM
şu şekilde kullanıp 4 tane aktif sunucuya sahip olabilirsiniz.
1 haftadır sunucuda ne kadar faydası var emin olmamakla farklı bir hesap açtım amazondan o hesabın cookilerini gönderiyor servera bir tanede mobil uygulama var o da arka planda çalışıyor yarım saatte bir mobileden cookie yolluyor daha hiç captchaya düşmedi botlar. bu yöntemin işe yaradığını söylüyor ai onun yalancısıyımBunların ipleri engelli olabiliyor bi de onu çözmesi lazım
Ürünleri çekme yöntemin ne kadar verimli acaba bir liste mi tutuyosun? Yoksa bot kendi mi geziyor? Mobil uygulama dediğin servera emülatör vs mi kurdun? Mantıklı öyle yapmak evet. Saniyede kaç ürüne bakabiliyosun o da önemli. Adamlar saniyesinde erişip alıyor çünkü ürünleri1 haftadır sunucuda ne kadar faydası var emin olmamakla farklı bir hesap açtım amazondan o hesabın cookilerini gönderiyor servera bir tanede mobil uygulama var o da arka planda çalışıyor yarım saatte bir mobileden cookie yolluyor daha hiç captchaya düşmedi botlar. bu yöntemin işe yaradığını söylüyor ai onun yalancısıyım![]()
Depodaki bütün kategori sayfalarını tarıyor bir tane bot 3 dakikada bir tarıyor. 55-60 saniye sürüyor 120-130 civarı sayfaya giriyor.Ürünleri çekme yöntemin ne kadar verimli acaba bir liste mi tutuyosun? Yoksa bot kendi mi geziyor? Mobil uygulama dediğin servera emülatör vs mi kurdun? Mantıklı öyle yapmak evet. Saniyede kaç ürüne bakabiliyosun o da önemli. Adamlar saniyesinde erişip alıyor çünkü ürünleri