❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Bilgisayar, telefon, tablet, Nintendo Switch vs... çok desteği var. Bir tek Xbox ve Playstation'da çalışmıyor.
Pek gamepad kullanan biri değilim ama bu alet çok F/P olduğu için aldım. 3-5 bin TL XBOX koluna göre daha iyi.
ABXY tuşları bile mekanik, hall effect vs. dolu dolu bir gamepad. Şık şarj standı falan da var. İnceleme videosu:

Bu fiyata çok iyide keşke tetik titreşimide olsaymış, o zaman müthiş bir gamepad olurdu fiyatına göre.

EasySMX D10 ve Ajazz G100 Pro fasonu alın geçin direkt beleş oğlu beleş fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu gamepowerı havada karada yer, çanta dediğin ne hocam gereksiz :D dockla geliyor bu şarj standı ile.

Hocam stand iyi hoş ama kılıfın ve kolun kalitesi 2 3 aylık kullanımda konuşuyorum gerçekten harika. Bunun görünüş beni şüphelendirdi

Hocam stand iyi hoş ama kılıfın ve kolun kalitesi 2 3 aylık kullanımda konuşuyorum gerçekten harika. Bunun görünüş beni şüphelendirdi
Hocam gamepower force ve bu kolun fasonu olan D10 kullandım açık ara bu kol hem malzeme kalitesi hem hissiyat hem de perf olarak çok daha önde ayrıca görünüşünde ne var ki? Asıl gamepowerın malzeme kalitesi ve görünüşü aşırı aşırı dandik.

Elektronik300 ile aldım az önce takip et kuponu varmış görmedim. Sağlık olsun. Teşekkürler paylaşım için

Hocam gamepower force ve bu kolun fasonu olan D10 kullandım açık ara bu kol hem malzeme kalitesi hem hissiyat hem de perf olarak çok daha önde ayrıca görünüşünde ne var ki? Asıl gamepowerın malzeme kalitesi ve görünüşü aşırı aşırı dandik.
Bu kolu gamepower ile karşılaştıramazsınız yani bu kola ayıp olur.

Bu fiyata çok iyide keşke tetik titreşimide olsaymış, o zaman müthiş bir gamepad olurdu fiyatına göre.
Tetik titreşimi olan gamepad'ler pahalı diye biliyorum. Bu fiyat bandında o özelliğe sahip gamepad var mı? (Dualsense gibi yani)

borç içinde Aldık valla. Sizin yorumlarınıza güveniyorum.
Alın beğenmezseniz iade edersiniz 14 günlük yasal süreniz var sonuçta, dpad ve abxy'nin mekanik olması bile başlı başına size farklı bir deneyim sunacak.

Tetik titreşimi olan gamepad'ler pahalı diye biliyorum. Bu fiyat bandında o özelliğe sahip gamepad var mı? (Dualsense gibi yani)
Genelde Xbox lisanslı ve üst düzey kollarda oluyor 1000 liralık bir koldan beklemek de ne bileyim ya :D

1 dakika önce aldım indirim devam ediyor bilginize.

ben şimdi aldım 1.184 ₺ ye 3 taksit.
Beni banlamayan admin sayesinde fırsatı yakaladın ve konumda tavsiye alabiliyorsun. ** :sneaky:

1774428570040.webp

Son düzenleme:
Bayram öncesi hepsiburadadan 1645 tl aldım. çok beğendim kısa vadeliyi deneyimim de. ikincisi için bugün tekrar sipariş düşünüyordum . iyi ki foruma girmişim .şimdi 1214 tl aldım . Paylaşan arkadaşa teşekkür ederim. Çocuklarım baya mutlu olacak.
Fakat X ınput moduna geçiş yapamıyorum.bilen varsa yazabilir mi ?

Alın beğenmezseniz iade edersiniz 14 günlük yasal süreniz var sonuçta, dpad ve abxy'nin mekanik olması bile başlı başına size farklı bir deneyim sunacak.

Genelde Xbox lisanslı ve üst düzey kollarda oluyor 1000 liralık bir koldan beklemek de ne bileyim ya :D

Olsaymış iyi olurdu dedim hocam hocam üst düzey gamepadlerde olduğunu biliyorum bunlar sonuçta fason ürün insan isteyince bekleyebiliyor böyle özellikler haklısınız tabi 30 dolarlık gamepadan bunu beklemek çok doğru değil :):)

Geri