❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Çok iyi fiyat 3 ay önce almıştım 1649 tl idi.Aktif kullanıyorum baya iyi gamepad bi tane yedek olsun diye aldım konu için teşekkürler.

Ekler

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    11.5 KB · Hit: 74
Nays ile nasıl oluyor anlatan biryer var mı ?
Nays hesabı açıyorsun, sonra uygulama üzerinden sanal kart açıp trendyol,hepsiburada, amazon gibi sitelerden bin lira üzeri alışverişlerde %10 indirim kazanıyorsun. Maksimum ayda 150TL kanabiliyorsun, amazon prime,yotube premium ve netflix ücretlerin yarısını Cashback olarak veriyor 10 numara uygulama bence.

kredi kartı gibi o zaman
Post automatically merged:

Nays hesabı açıyorsun, sonra uygulama üzerinden sanal kart açıp trendyol,hepsiburada, amazon gibi sitelerden bin lira üzeri alışverişlerde %10 indirim kazanıyorsun. Maksimum ayda 150TL kanabiliyorsun, amazon prime,yotube premium ve netflix ücretlerin yarısını Cashback olarak veriyor 10 numara uygulama bence.
kanki bu hesabı açtım. bit kartta var gözüküyor. ama karta başvuup o kartın sanalını çıkartmamız lazım deği lmi

kredi kartı gibi o zaman
Post automatically merged:

kanki bu hesabı açtım. bit kartta var gözüküyor. ama karta başvuup o kartın sanalını çıkartmamız lazım deği lmi
Fiziksel kullanmayacaksan çıkarmana gerek yok knk cüzdanım kısmı var oradaki kart bilgilerini Trednyola gireceksin naysa gerekli parayıda yüklemeyi unutma ürünü almak için.

Fiziksel kullanmayacaksan çıkarmana gerek yok knk cüzdanım kısmı var oradaki kart bilgilerini Trednyola gireceksin naysa gerekli parayıda yüklemeyi unutma ürünü almak için.
kanki son bir soru. Parayı bir kredi kartından aktarabiliyor muyum yoksa ₺ hesabında nakit mi olması gerek.

kanki son bir soru. Parayı bir kredi kartından aktarabiliyor muyum yoksa ₺ hesabında nakit mi olması gerek.
Knk tam onu bilmiyorum şimdi yanıltmayım seni ama sanırım kredi kartından olmuyor ya banka hesabından yada banka kartından para atabiliyorsun

Bilgisayar, telefon, tablet, Nintendo Switch vs... çok desteği var. Bir tek Xbox ve Playstation'da çalışmıyor.
Pek gamepad kullanan biri değilim ama bu alet çok F/P olduğu için aldım. 3-5 bin TL XBOX koluna göre daha iyi.
ABXY tuşları bile mekanik, hall effect vs. dolu dolu bir gamepad. Şık şarj standı falan da var. İnceleme videosu:

o zaman xbox 9. nesil kolu katlar diyorsun pc için alcam

Geri