Lost_Dragon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,097
panel arızası bu. ölü piksel değil.
ktc h27t22c3 çok beğeniliyor 7200 tl şuan. Philips evnia 260hz 27” 2k model var o da 10k ama 8500 civarına iniyor arasıra.monıtor ne onerırsın pekı 5 8k arasında ghostıng hıc olmıcak
kendım duzeltmek ıcın bısey yapabılırmıyımpanel arızası bu. ölü piksel değil.
kendım sorunu duzeltmek ıcın bısey yapamam dımı gecıcıde olsaktc h27t22c3 çok beğeniliyor 7200 tl şuan. Philips evnia 260hz 27” 2k model var o da 10k ama 8500 civarına iniyor arasıra.
Benim de vp249qgr idi 2 yilda panel patladiasus vp 249 dp kablosu ıle denedım yıne aynıydı 5 aylık garantısı kaldı ama gamıng gen tr sıtesınde aldıgım gorunmuyo faturasını ıstıo asusta garantı ıcın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
evet asus vp249 dp kablosuyla denedım yıne cızgıler var
Garantisi devam ediyor monitörün o yüzden ellememek lazımkendım sorunu duzeltmek ıcın bısey yapamam dımı gecıcıde olsa
suan ne kullanıosunBenim de vp249qgr idi 2 yilda panel patladi![]()
Garantiye gönderdim tamir ettiler 2.monitor olarak kullaniyorum asusu 1. Benq ew270qsuan ne kullanıosun
direk garantiye gönderinmonıtoru 1.5 sene once gamıng gen trden almıştım 3 hafta once fotograftaki cizgiler cıktı ne arttı ne azaldı ölü pıksellerı duzeltmek ıcın bı sıte vardı onu falan denedım duzelmedı ne yapabılırım her renkte farklı renk oluyo cızgıler kırmızı renkte mavı yesıl yesıl renktede mavı kırmızı seklınde degısıo napıcam ss aldıgım zaman normal lıghtshot ıle gorev cubunu gorunmuyo cızgıler ekran kartımda sorun yok bence asus rx7800xt amd ryzen 7 5800x sıstemdede bunlar var
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle