❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Benim ramler bugün geldi, GSKILL 32GB (2x16GB) DDR4 olanı almıştım kutusunun içinde çıkan kağıtlar yoktu ve pinlerde derin çizikler vardı kullanılmış iade edilmiş gibi bir vibe verdi ürün. Vatanla görüştüm gün içerisinde gönderen şubeye durumu soracaklarını söylediler bakalım neler olacak o.O2
benimki de bugün teslim oldu

eve geceyim bakacagım direkt :hoba:

Sarı site sıfır ram kaynıyor, binlerce stok satmışlar bence

Bence baktılar yollucaz dediler iade ve outlet kitlediler

Ben bu konu açıldığında 3. dakika civarında satın almaya çalıştığım zaman stoklar bitmişti. Alanlar telegramdan veya başka yerden mi görüp aldı? Daha önce haberleri olmuş sanırım. Yılın fırsatı kaçmış üzüldüm. 96 gbli rame çok ihtiyacım vardı , yeni 7950x sistem toplamıştım :D

Ben bu konu açıldığında 3. dakika civarında satın almaya çalıştığım zaman stoklar bitmişti. Alanlar telegramdan veya başka yerden mi görüp aldı? Daha önce haberleri olmuş sanırım. Yılın fırsatı kaçmış üzüldüm. 96 gbli rame çok ihtiyacım vardı , yeni 7950x sistem toplamıştım :D
Hocam konu açıldıktan 7. Dksımda aldım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes konudaki linklere basmış ben ramlere baktım genel ordan aldım da iptal yedi muadili sunmadılar

Hocam konu açıldıktan 7. Dksımda aldım ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes konudaki linklere basmış ben ramlere baktım genel ordan aldım da iptal yedi muadili sunmadılar
Hocam ben satın alırken stokta bitmişti konudaki linkler.

Hocam ben satın alırken stokta bitmişti konudaki linkler.
İşte konudaki linkten değik vatan ram sırala diyip alabildim de alsam nolcak iptal ettiler 6000 cl28 teklif ettikleri rgbwiz low profile cl36

Ekler

• 3635376d-4244-4a19-baed-c11d83bedca5.webp
    3635376d-4244-4a19-baed-c11d83bedca5.webp
    213.4 KB · Hit: 203
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri