federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,433
Buraya atilmadan cekmistim hocambot mu denk mi geldi hocam ?
Buraya atilmadan cekmistim hocambot mu denk mi geldi hocam ?
hayırlı olsun hocam bunun sayesinde ince ayar attım bendeBuraya atilmadan cekmistim hocam
peki sıfır olarak satılmayan ve fiyatı olmayan ürünler için bir çözüm buldunuz mu?Alıntıyı görüntüle
Ben şöyle bir şey yaptım kendime. Gerçek fiyatı ile depo fiyatımı karşılaştırıyor girdiğim indirim oranı dahilindeyse bildirim atıyor
bot mu , sen mi fark ettin hocam gezerkenBuraya atilmadan cekmistim hocam
Bunu bende gördüm ama gerçek mi bu fiyat ?? Girdiğimde tükenmisti tüm stokNasıl kaçtı ya![]()
Muhtemelen gerçektir hocam nadirende olsa böyle kampanyalar olabiliyor.Bunu bende gördüm ama gerçek mi bu fiyat ?? Girdiğimde tükenmisti tüm stok
Yok DFS satıcıymış iptal yer.Muhtemelen gerçektir hocam nadirende olsa böyle kampanyalar olabiliyor.
İptal garanti ama hayali de güzel. Bunu işte sadece insan yerine saliselik ürünü çeken bot alabilirdi.Nasıl kaçtı ya![]()
İyiymiş o zaman kaçırdığıma pek üzülmeme gerek yok bazen Amazonda böyle fiyat girebiliyor ondan öyle dedimYok DFS satıcıymış iptal yer.
Satıcı Amazon olduğu zaman üzül ama diğer satıcılar iptal.İyiymiş o zaman kaçırdığıma pek üzülmeme gerek yok bazen Amazonda böyle fiyat girebiliyor ondan öyle dedim
Onu yazmamış paylaşan eleman Amazondur diye düşündüm ondan dolayı.Satıcı Amazon olduğu zaman üzül ama diğer satıcılar iptal.