❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G6 Monitör (OLED 27" 2K 240Hz) - 24,7 bin TL

XanthiN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,111
Normalde 26-27k, %5 indirim ile 25k'ya düşmüş + ELEKTRONİK300 kodu ile 24.770 TL'ye geliyor. Yılbaşından sonraki en dip fiyat. Peşin fiyata 6-9 taksit var. Not: bu G61SD modeli, bir de bunun kırpılmış daha ucuz G61SH modeli çıktı fakat henüz Türkiye'ye gelmedi. <Farkları nelerdir?> Alternatif olması açısından, ondan da düşük G5 180 Hz (G50SF) modeli var yaklaşık 20k'ya satılıyor ama bu fiyata G61SD alınır.

Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG612SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 240 Hz OLED Oyuncu Monitörü

1774437866137.webp

Son düzenleme:
26 bine asuslar var yeni seri. Bence onları almak daha mantıklı hem parlak kaplamalı.
Parlak (glossy) panel, videolarda gördüğüm kadarıyla arkayı ayna gibi gösteriyor ki hiç benlik değil. Ama doygunluk ve canlılık daha iyi sanırım.

26 bine asuslar var yeni seri. Bence onları almak daha mantıklı hem parlak kaplamalı. https://www.akakce.com/monitor/en-u...t-240-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1280400741.html
yeni seri?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parlak (glossy) panel, videolarda gördüğüm kadarıyla arkayı ayna gibi gösteriyor ki hiç benlik değil. Ama doygunluk ve canlılık daha iyi sanırım.
karanlık odada kullanırsan oledin tam performansını almış oluyorsun

En sorunsuz modellerden biri ve soğutma sistemi başarılı. Bir yıldan fazladır kullanıyorum memnunum. 9 taksitle çok avantajlıymış.

Şu oled panelleri bir tek ben sevemedim herhalde. 4K glossy qd-oled alıp beğenmeyip iade eden biri olarak oled paneller bana aşırı abartılıyor gibi geliyor.

Hocam daha önce msi 271qrx qd oled kullandım parlak kaplaması vardı görüntüsü muazzamdı bakmalara doyamazdım asus pg27aqdp 480hz mat kaplama aldım, yani tabi ips den iyi ama parlak msi monitörümden sonra görüntü çok kötü geldi hiç alışamadım onu da sattım. Şimdi parlak woled deneyeceğim bakalım beğenmezsem yine parlak qd oled msi ya döneceğim.

Ekler

• IMG_1449.webp
    IMG_1449.webp
    1.6 MB · Hit: 107
  • IMG_1311.webp
    IMG_1311.webp
    550.3 KB · Hit: 108
En sorunsuz modellerden biri ve soğutma sistemi başarılı. Bir yıldan fazladır kullanıyorum memnunum.
Yaklaşık 20k'ya G5 180 Hz (G50SF) aldım fakat bu model içimde kalmıştı. Hazır seni yakalamışken sorayım: En rahatsız olduğum konu, web tabanlı ekranlarda harfler sanki bulanıkmış keskin değilmiş hissiyatı. G6 monitörde yaşadınız mı? Samsung'un ürettiği QD-OLED panelin genel sıkıntısı mıdır?

Şu oled panelleri bir tek ben sevemedim herhalde. 4K glossy qd-oled alıp beğenmeyip iade eden biri olarak oled paneller bana aşırı abartılıyor gibi geliyor.
Nesini beğenmediniz? Bende almayı düşünüyorum.

Yaklaşık 20k'ya G5 180 Hz (G50SF) aldım fakat bu model içimde kalmıştı. Hazır seni yakalamışken sorayım: En rahatsız olduğum konu, web tabanlı ekranlarda harfler sanki bulanıkmış keskin değilmiş hissiyatı. Bu olay G6 monitörde de var mı? Samsung'un ürettiği QD-OLED panelin genel sıkıntısı mıdır?
gen 5 alman lazım onun için piksel düzeninden dolayı öyle gen 3 ve gen 4 monitörlerde

MPG 341CQR QD-OLED X36

bi tek bu model vardı şu anlık
yine de 2k model yerine 4k alsan daha düzgün gözükür

Göstermiyor, normal aydınlatılmış odada kendi yansıman bile görünmüyor. Çok parlak ışık kaynakları sadece belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,245
Üyeler
190,714
Son üye
slonwizy
Geri