MorgothMelkor
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
artık dayanamadım bu sefer aldım 

teşekkürler
Bütçe varsa hocam thunderobot g80 de alabilirsin onda tetik tireşimide var ve kaliteli bir gamepad.o çok önemli değil ya 9.nnesil kolda o parayı hak etmiyor gibi ya batarya da almak lazım pil dayanmıyor
kanki monster iyi değil analoglar tuşlar çok sert anolog hata testinde %20 üstü error veriyor.Bende pusat clutch gamepad var.
Bu daha mı iyi acaba?
Bunu aldım bakalım inşaallah memnun kalırımkanki monster iyi değil analoglar tuşlar çok sert anolog hata testinde %20 üstü error veriyor.
hocam bir süredir nays kullanmıyorum artık sanal kartla alım yapmak için kimlik bilgileri kimlık taratma falan mı gerekiyor eskiden tc ile dünyaları alıyordum 40 tane şey istediFlaş indirim +ELEKTRONİK300kuponu ile 1215 TL, satıcıyı takip et 30 TL ek indirim. Nays kampanyası ile 1067 TL. Dip fiyat akakçe
![]()
Claw's Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad - Fiyatı, Yorumları
Tactical Combat 2.4 Ghz/BT Çift Kablosuz Mod - RGB Şarj Standı - 18 Tuşlu Gamepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İş bankası hesabı istiyor o varsa çok daha kolay olur hesabı doğrulamak.hocam bir süredir nays kullanmıyorum artık sanal kartla alım yapmak için kimlik bilgileri kimlık taratma falan mı gerekiyor eskiden tc ile dünyaları alıyordum 40 tane şey istedi