❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

image.webp
image.webp
Bana bu şekilde geldi tertemiz, streç filme sarmışlar defalarca. Haber verenlere teşekkürler

Ben yollarlarken ordaydım, sipariş fiyatına bakmış mağazalar demişler ki zaten bedavaya almışlar kıyıda köşede açıkta ne varsa yollayalım hehehe

Herkese iyi günler, 11:22’de sipariş verdiğim trident Z5 6400 16x2 teslim edildi. Ancak amd işlemcili sistem toplama planım var ileriye dönük, uyum konusunda net bir bilgi bulamadım. Anakart zaten belirsizde, aşağı yukarı 7800x3D ya da 9800x3D ile tam uyumlu çalışır mı?
Sadece XMP olsa bile manuel elle bile ayar çekebilirsiniz rame alacağınız anakartın da hangi ramleri destekliyor liste halinde görebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı M2 ssd dede böyle adrenalin dolu dakikalar bekliyorum 😂

Sadece XMP olsa bile manuel elle bile ayar çekebilirsiniz rame alacağınız anakartın da hangi ramleri destekliyor liste halinde görebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı M2 ssd dede böyle adrenalin dolu dakikalar bekliyorum 😂
Başka ülkelerde böyle bir şey var mı acaba ya? Microcenter fln görğyorum bazen de 3/1 fiyatına satılıyor da 5/1 fiyatına satılmıyor skss

Mesela bu gün amazonda 13x MSI shadow 5060ti 16GB siyah satıldı 7k dan haberi olan var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri