LethalStrikeR
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Gitsin mağazaya değişim yapsın. Yada söyle arkadaşına bana satsınArkadaşıma tam bu şekilde gelmiş.
Gitsin mağazaya değişim yapsın. Yada söyle arkadaşına bana satsınArkadaşıma tam bu şekilde gelmiş.
Sadece XMP olsa bile manuel elle bile ayar çekebilirsiniz rame alacağınız anakartın da hangi ramleri destekliyor liste halinde görebilirsinHerkese iyi günler, 11:22’de sipariş verdiğim trident Z5 6400 16x2 teslim edildi. Ancak amd işlemcili sistem toplama planım var ileriye dönük, uyum konusunda net bir bilgi bulamadım. Anakart zaten belirsizde, aşağı yukarı 7800x3D ya da 9800x3D ile tam uyumlu çalışır mı?
Başka ülkelerde böyle bir şey var mı acaba ya? Microcenter fln görğyorum bazen de 3/1 fiyatına satılıyor da 5/1 fiyatına satılmıyor skssSadece XMP olsa bile manuel elle bile ayar çekebilirsiniz rame alacağınız anakartın da hangi ramleri destekliyor liste halinde görebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartı M2 ssd dede böyle adrenalin dolu dakikalar bekliyorum![]()
boş ver al kral yoksa para iadesi yapacaklar thh falan süreç uzar bayağıİşte konudaki linkten değik vatan ram sırala diyip alabildim de alsam nolcak iptal ettiler 6000 cl28 teklif ettikleri rgbwiz low profile cl36
Direk iptal ettim ya ugrasamamBoş ver al kral yoksa para iadesi yapacaklar thh falan süreç uzar bayağı
Burda biri vardı ismi lazım değil 100 kere sordum zamanında söylemedi, kötü çocuk taktı beresiniTg kanalını bulan varmı beyler
Devlet sırrı gibi saklıyorlar harbi bana yaptıkları komik geliyor neyse...Direk iptal ettim ya ugrasamam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Burda biri vardı ismi lazım değil 100 kere sordum zamanında söylemedi, kötü çocuk taktı beresini
yüzlerce kanal var böyle aralamarlarda çıkan hangi birini takip edeceksinTg kanalını bulan varmı beyler