Ekran kırık almayın hocam serviste değişimi ateş pahası başka yerde değişirsede garanti yalan oluyor. 800 tllik kalem kullanıyorum ipad 10 icin üniversitede not almada gayet yeterli.2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum ön cam kırık kozmetik pek iyi sayılmaz şuan alınır mı başka tavsiyeniz var mı dokunmatik ekranlı bilgisayarlar mantıklı mı
ben bi ilanlara bakayım dedim adamın ipad olmuş sana z flip 10 k para istiyor hahaha temiz cihazlara bak kutu fatura olsun2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum ön cam kırık kozmetik pek iyi sayılmaz şuan alınır mı başka tavsiyeniz var mı dokunmatik ekranlı bilgisayarlar mantıklı mı
ipad değer koruyor ondandırben bi ilanlara bakayım dedim adamın ipad olmuş sana z flip 10 k para istiyor hahaha temiz cihazlara bak kutu fatura olsun
ya yok ne değer koruması zaten ipad dediğin tabletin orj parçasını bulmak zor kitap olmuş diyorum çöp yani adam hurdaya 10 k para yazmış hem kasa hep ekran gitmişipad değer koruyor ondandır
şaka yapıyorum sjıehgıosehjgseya yok ne değer koruması zaten ipad dediğin tabletin orj parçasını bulmak zor kitap olmuş diyorum çöp yani adam hurdaya 10 k para yazmış hem kasa hep ekran gitmiş
Hangisine dediniz bilmiyorum da ön camında kırık vardı biraz 10k istiyordu wpden konuşurken pili sordum cevap gelmedi o arada ilan satılmış herhalde bende öğrenci olduğumdan almışken sıkıntı çıkmasın diye karamsar davrandım biraz satılmış o aradaben bi ilanlara bakayım dedim adamın ipad olmuş sana z flip 10 k para istiyor hahaha temiz cihazlara bak kutu fatura olsun
Aslında ders çalışmak için not tutmak için vs alacağım ama almışken iyisi olsun istiyorum tavsiyeniz var mıdırÖn cam kırıksa bulaşma derim. Kendim de air 5 kullanıyorum ama ekran telefondan da önemli noktada tablette. Aşırı acil değilse biriktir düzgün kondisyonda bir şey al
Ekranı kırık cihaza para verilmez.2. El iPad Air 5 almayı düşünüyorum ön cam kırık kozmetik pek iyi sayılmaz şuan alınır mı başka tavsiyeniz var mı dokunmatik ekranlı bilgisayarlar mantıklı mı
Ekran değil ön camda çatlak vardı hocam da satılmış ben düşünene kadar tavsiyeniz var mıdır 2. El de olurEkranı kırık cihaza para verilmez.
İpad 11 veya ipad 10 yeterli olacaktır.Ekran değil ön camda çatlak vardı hocam da satılmış ben düşünene kadar tavsiyeniz var mıdır 2. El de olur