Avatar pek bir heyecan yaratmadı bildiğim kadarıyla, kimsenin umurunda olmadı o oyun. Avatar seviyorsan alınabilir tabii 600 lira pek bir şey değil. Expedition 33 açık dünyalı sıra tabanlı bir rpg oyunu, türünün sağlam örneklerinden, gerek müzik gerek sanat dizaynı olarak başarılı, kesinlikle alınır. Diğer 2 oyun hakkında bilgim yok.Oyunlar alınır mı ?
Ya da özellikle Avatar için 800-900 TL farkla daha iyi sürümü mü alınmalı ?
Ps plus sahibiyim ve hayatı online oyunlarla geçmiş birisiyim. Maalesef Ps Plusta hiçbir hikayeli oyunu da bitirmedim, onları oynamaışken bunlar için para versem oynae mıyım bilmiyorum. Baldurs Gate 3 denedim pcde ama pek sevemedim, fakat videolarda Expedition sanki daha oynanır, daha hitap edebilir gibi gözüküyor o yüzden alıp deneyesim var. Avatar'ın çok beğenilmediğini de biliyorum ama acaba atmosferi bana oynatır mı orasını bilmiyorum.Avatar pek bir heyecan yaratmadı bildiğim kadarıyla, kimsenin umurunda olmadı o oyun. Avatar seviyorsan alınabilir tabii 600 lira pek bir şey değil. Expedition 33 açık dünyalı sıra tabanlı bir rpg oyunu, türünün sağlam örneklerinden, gerek müzik gerek sanat dizaynı olarak başarılı, kesinlikle alınır. Diğer 2 oyun hakkında bilgim yok.
Ninja gaiden'i özellikle hikayeli oyunlarda zorlandığım için seçtim, bu tarz oyunlarda hikayeden çok daha fazla aksiyon olunca kendini oynatır diye düşünüyorum. Mesela Space Marine plus'a gelmiş ona başladım, tek düze, sıradan bir oyun ama sadece aksiyon olduğu için bitiririm sanırım.hack and slash tarzı oyun arıyosan ninja gaiden çok iyi sadece zorluğu ile adamı deliretebilir
Hocam ps plus varsa hiç bulaşma. Bir sürü güzel oyun var içerisinde, önce orada ki içerikleri tüket, onları oynadıkça ne istediğini daha iyi anlamaya başlarsın. Boşu boşuna 3000 lira harcamanın hiç bir esprisi yok. O kadar para vermişsin, aboneliğin süresince onların bi dibini sıyır önce. Bu oyunlar bir yere kaçmıyorPs plus sahibiyim ve hayatı online oyunlarla geçmiş birisiyim. Maalesef Ps Plusta hiçbir hikayeli oyunu da bitirmedim, onları oynamaışken bunlar için para versem oynae mıyım bilmiyorum. Baldurs Gate 3 denedim pcde ama pek sevemedim, fakat videolarda Expedition sanki daha oynanır, daha hitap edebilir gibi gözüküyor o yüzden alıp deneyesim var. Avatar'ın çok beğenilmediğini de biliyorum ama acaba atmosferi bana oynatır mı orasını bilmiyorum.
Ninja gaiden'i özellikle hikayeli oyunlarda zorlandığım için seçtim, bu tarz oyunlarda hikayeden çok daha fazla aksiyon olunca kendini oynatır diye düşünüyorum. Mesela Space Marine plus'a gelmiş ona başladım, tek düze, sıradan bir oyun ama sadece aksiyon olduğu için bitiririm sanırım.
Bir de elden ringleri almayı planlıyorum aslında.