Kilo vermem gerekiyor

XeaveN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
138
1 ayda 10 kilo 2 ayda 15-20 bandında kilo vermem gerek 3 yıldır spor yapıyorum ameliyat oldugum icin formum gitti 78 kilodan 90 lara kadar cıktım bi şekilde kilo vermem gerekiyor gerekirse ilaç da alırım çok cep yakmıcak şekilde ama bana yardımcı olun lütfen

1 ayda 10 kilo 2 ayda 15-20 bandında kilo vermem gerek 3 yıldır spor yapıyorum ameliyat oldugum icin formum gitti 78 kilodan 90 lara kadar cıktım bi şekilde kilo vermem gerekiyor gerekirse ilaç da alırım çok cep yakmıcak şekilde ama bana yardımcı olun lütfen

Günlük 1600 kalorinin yukarısına çıkma. Ekmek yiyeceksen tam buğday ekmeği tüket. Bir tane adım tahtası al, TV ya da bilgisayar karşısında film izlerken çalış. Aç karnına elma, portakal ve mandalina gibi meyveler yeme. Bunlar midende ekşime yapar ve yeme dürtünü körükler.

Günlük 1600 kalorinin yukarısına çıkma. Ekmek yiyeceksen tam buğday ekmeği tüket. Bir tane adım tahtası al, TV ya da bilgisayar karşısında film izlerken çalış. Aç karnına elma, portakal ve mandalina gibi meyveler yeme. Bunlar midende ekşime yapar ve yeme dürtünü körükler.
600 tavuga 200 çiğ pirinç naaıldır bölsem günlük

tamamdır teşekkür ederim kardiyo yarım saat 10 eğim 4-5 hız iyi midir

Sana aşağı yukarı bir değer vereyim ona göre kendini fazla hırpalamadan egzersizini yaparsın. Dışarıda eğimi, düz yolu, merdiven çıkması dahil 1 saat 20 dakikalık standart bir yürüyüşle 200 kalori yakarsın. Hadi 50 kalori daha ekleyelim 250 olsun.

tam buğday şekeri dengelesin tok tutsun canı abur cubur çekmesin diye yenir, bu kadar kısa sürede bu kadar kilo verme hedefi varsa üzgünüm ama karbonhidrat sıfır olmak zorunda

hocam söylemesi kolayda önünde kalori takip eden monitör yok ki hergün 1500 kaloriyi aşmayacağım diye takip etmek bıktırıyor insanı

hocam söylemesi kolayda önünde kalori takip eden monitör yok ki hergün 1500 kaloriyi aşmayacağım diye takip etmek bıktırıyor insanı

Zaten önünde Halil İbrahim sofrası gibi bir genişlik olmayacağından dar bir çemberin içinden çıkmayacak. En fazla 15 çeşit gıdanın hesabını yapsa yeter. Kalori takibi konusunda diyetkolik uygulaması vardı en son, hâlâ var mı bilmiyorum.

Zaten önünde Halil İbrahim sofrası gibi bir genişlik olmayacağından dar bir çemberin içinden çıkmayacak. En fazla 15 çeşit gıdanın hesabını yapsa yeter. Kalori takibi konusunda diyetkolik uygulaması vardı en son, hâlâ var mı bilmiyorum.
gerçekten kolay değil uğraşmak lazım iradeli olmak lazım

hocam bende kilo vermeyi dusunuyorum 3 ayda 10 kilo gibi ben her gün yurumeyi ve sekeri sıfırlamayı dusunuyorum .Ve cok gecmis olsun

tamamdır teşekkür ederim kardiyo yarım saat 10 eğim 4-5 hız iyi midir
Reis havalar ısınıyor tak kulaklığı 1 saat yürü daha sağlıklıdır ben hiç bantta koşu ve yürüyüş sevmem sanki daha az işe yarıyorlarmış gibi

kısa sürede bu kiloları vermek istiyorsan zero carb yapman lazım ama o da bir yerden sonra insanı perişan edebiliyor. Zaten şekere hiçbir şekilde dokunma dememe gerek yoktur herhalde sende biliyorsundur.

Geri