🔥İndirim 🔥(29 Mart) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

Birde hızı ölçmek için böyle ufak şeylere gerek yok. Akıllı wifi prizle de ölçülüyor. Şarj ederken anlık çektiği enerjiye bakarak net ölçüm yapabilirsiniz.
Damn 2 tane akıllı prizim var ben gittim mc dodo nun watt göstergeli kablosunu aldım gidip iptal edeyim onu.
Daha önceden ölçmüştüm zaten neden tekrar ölçme ihtiyacı hissedip watt göstergeli kablo aldım kafam yerinde değil😭
Teşekkürler akıllı prizim olduğunu hatırlattığın için😭

100W Simex kablo tekrar stoklarda.

Son düzenleme:
Aldım bakalım hayırlısı boş vaktimde emektar notebooku type c ile çalışabilecek hale getirme gibi bir projem var kablo lazımdı iyi oldu konu için teşekkürler

Baseus'un 100wlık kablosunu aldım 45wlık tableti hızlı şarj ediyor 33wlık telefonu hızlı etmiyor sebebi nedir iade edip farklı model mi almalıyım?

3A üzeri ve genellikle 100W/5A akım taşıma kapasitesine sahip kablolarda E-Mark tanımlama çipi oluyor. Bu çip şarj aletine 5A akım kapasitesine sahip olduğunu bildiren bir sinyal gönderir. Xiaomi, Huawei gibi Çinli firmalar bu çiplerdeki donanım veya yazılımı kendilerine has protokollerine göre modifiye eder. Bu yüzden standart USB PD 100W kablolar Xiaomi ile uyumsuz oluyor.

100W-E-MARK-Chip-Type-C-3-1-Gen-2-USB-C-Male-Connector-10000-15000-Times-Durability-for-USB-Cable.webp
hocam bunlarda ölcüm nasıl oluyor
mesela diyorki 60w kablo
ampere uygulamasıyla bakıyorum deger 15w sarj oluyor

bunlar var sepetimde bilindik güzel markalar diye eklemistim

Baseus'un 100wlık kablosunu aldım 45wlık tableti hızlı şarj ediyor 33wlık telefonu hızlı etmiyor sebebi nedir iade edip farklı model mi almalıyım?
Büyük ihtimalle Xiaomi telefonu 33W hızında şarj etmeye çalışıyorsunuz. Xiaomi, 33W için Mi Turbo Charge adını verdiği kendine özel bir şarj protokolü kullanıyor. Bu mod için Xiami'nin orijinal adaptörünü ve kablosunu kullanmanız gerekiyor.

hocam bunlarda ölcüm nasıl oluyor
mesela diyorki 60w kablo
ampere uygulamasıyla bakıyorum deger 15w sarj oluyor
Birçok telefon ekran açıkken şarj hızını sınırlıyor. BatteryOne uygulamasını kullanın. Ekran kapalıyken Şarj hızının zamana bağlı grafiğini kaydediyor. Telefon sensörleri şarj hızını 3W ila 7W arası eksik ölçüyor. Ölçtüğünüz değerin gerçekte 5W daha yüksek olduğunu varsayın.

1000019388.webp

Büyük ihtimalle Xiaomi telefonu 33W hızında şarj etmeye çalışıyorsunuz. Xiaomi, 33W için Mi Turbo Charge adını verdiği kendine özel bir şarj protokolü kullanıyor. Bu mod için Xiami'nin orijinal adaptörünü ve kablosunu kullanmanız gerekiyor.
Hocam tam tersi tablet xiaomi pad 7 telefon realme 10. Xiaomi tabletimi 45w hızlı şarj ediyor realme telefonu 33w edemiyor iade etsem konuda ki ürünü alsam problemim çözülür mü?

Hocam tam tersi tablet xiaomi pad 7 telefon realme 10. Xiaomi tabletimi 45w hızlı şarj ediyor realme telefonu 33w edemiyor iade etsem konuda ki ürünü alsam problemim çözülür mü?
Realme 33W için de durum benzer. Oppo'nun özel SuperVooc şarj protokolünü kullanıyor. Piyasada orijinal şarj aleti ve kablosu dışında SuperVooc uyumlu kablo bulmak ta epey zor. Telefonunuz muhtemelen standart USB PD protokolüyle 18W şarj hızını destekliyor. Baseus kabloda sorun olduğunu zannetmiyorum.

Tabletiniz zaten Standart USB PD 3.0 şarj protokolünü de destekliyor. 45W desteklemesi olağan. Hatta firma Pad 7'nin 45W desteklediğini söylese bile muhtemelen Pad 7 Pro gibi 67W şarj hızını da destekliyor. Şarj aletinizin modeli ne? Gücü nasıl ölçüyorsunuz?

Son düzenleme:
Realme 33W için de durum benzer. Oppo'nun özel SuperVooc şarj protokolünü kullanıyor. Piyasada orijinal şarj aleti ve kablosu dışında SuperVooc uyumlu kablo bulmak ta epey zor. Telefonunuz muhtemelen standart USB PD protokolüyle 18W şarj hızını destekliyor. Baseus kabloda sorun olduğunu zannetmiyorum.

Tabletiniz zaten Standart USB PD 3.0 şarj protokolünü de destekliyor. 45W desteklemesi olağan. Hatta firma Pad 7'nin 45W desteklediğini söylese bile muhtemelen Pad 7 Pro gibi 67W şarj hızını da destekliyor. Şarj aletinizin modeli ne? Gücü nasıl ölçüyorsunuz?
Hocam şarj aletini yurtdışı alışveriş kapanmadan önce sheinden almıştım ugreen 45wlık modeldi yanlış hatırlamıyorsam. Kutudan kablo çıkmıyordu bende baseus kabloyu kuponla vs. aldım. Ölçüm yapmamı sağlayan alet maalesef yok tableti taktığımda orijinal şarj aletini taktığım gibi hızlı şarj ibaresi çıkıyor telefonda çıkmıyor. Konuda ki ürünü veya başka ürünü alırsam problemim çözülme şansı var mı yoksa bile sağlık olsun der geçerim kullanmaya devam ederim tablet telefondan daha önemli benim için.

Hocam şarj aletini yurtdışı alışveriş kapanmadan önce sheinden almıştım ugreen 45wlık modeldi yanlış hatırlamıyorsam. Kutudan kablo çıkmıyordu bende baseus kabloyu kuponla vs. aldım. Ölçüm yapmamı sağlayan alet maalesef yok tableti taktığımda orijinal şarj aletini taktığım gibi hızlı şarj ibaresi çıkıyor telefonda çıkmıyor. Konuda ki ürünü veya başka ürünü alırsam problemim çözülme şansı var mı yoksa bile sağlık olsun der geçerim kullanmaya devam ederim tablet telefondan daha önemli benim için.
Konudaki kablo da Baseus ile aynı standart USB PD protokolüne uygun kablo. bir şey fark etmez. Kablonuzda sorun yok. Telefonunuzu hızlı şarj etmek istiyorsanız 33W SuperVOOC şarj protokolünü destekleyen şarj aleti ve SuperVOOC uyumlu kablo edinmeniz gerekiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,780
Üyeler
190,639
Son üye
vedobaba58
Geri