❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Dock poşet içindeydi ama kolun kendisi değil. Kolun altında ufak bir sünger parça vardı. Sizin de mi aynı?
Evet hocam dediğiniz şekildeydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cihaz geldi, güvenlik bantları vardı fakat kutuyu açar açmaz üzerindeki parmak izlerini farkettim. Ek olarak analogun iç bükey kısmında çizik gibi izler vardı. Sol analog dik basınca sağa göre daha değişik bir ses çıkarıyor.
Bende herhangi bir cizik vs yoktu XYAB tuşlarının hissiyatı çok iyi manyetik herhalde. Analoglarda da bi sorun göremedim hatta xbox vs ps'e göre hep 0.000 gözüküyor bu fiyata beğendim ya

Ürün geldi bakalım, akşam eve gidince deneyip test edeceğim.
1.184 ₺ ye almış oldum toplamda :)

Konu sahibine teşekkür ederim .

20260326_135342.webp

cihaz geldi testlerini yaptım şimdilik sıkıntı yok gibi ilk sarjını yapıyorum. ilk izlenimim l1 r1 ulaşmak biraz zor gibi mekanik tuşlar değişik hissettiriyor(dövüş oyunlarında + bir avantaj sağlar). 8 ve 9. nesil xbox kolumda var. bir tık ufak ona göre malzeme kalitesi 10 üzerinden 8,5 analogların üstündeki kaplamalarda temizlenmesi gereken kalıp izleri var ufak bir maket bıçağı operasyonu lazım.
Hocam ikiside sizde varmı bende xbox 9.nesil var satıp bunu almayı düşünüyorum.

Tek sebep şarj Standının olması

ölü bölge kapatma yazıyor kitapçıkaya view + sol analog diyor 3sn basıyorum ama fark anlayamadım.

Ben alalı birkaç ay oldu, bende ilk geldiğinde kitapçığa bakmıştım ancak kitapçık bu ürüne ait değil gibi, easysmx d10 modelininkini koymuş olabilirler, ölü bölge kapatmada olsa mükemmel ötesi kol

şuan 8 de 9 da var bunuda aldım bence 9 dan buna düşülmez ben yedek olarak aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende niye 0.0002 bende buna takıldım şimdi
Bozmaz ya devam ahfasdjfasdofhı

Merhaba arkadaşlar, ürün geldi kalitesi tabii ki bir razer değil ancak oldukça kaliteli.. Öneririm.

Geldi benimki Baya hoş duruyor

Ekler

• 1000115573.webp
    1000115573.webp
    282 KB · Hit: 48
Ölü bölge kombinasyonunu bulabilen varsa yazabilir mi? Birebir aynı olan ürün var ise.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,101
Üyeler
190,509
Son üye
bybekir
Geri