120K LİMİT ÇIKTI SİZCE ALINIR MI

Yani bende mobilden baktım maxipuan diye bir kart var sadece onu gösteriyor onun aidatı 1114tl olarak gözüküyor belki müşteri temsilcisiyle konuşsam başka kart da verebilri
belki aidat bile yok kardeşim sen oraya bakma sor ama kesin zaten o sana herseyi söylüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben okurken veriyorlardı hocam zaten. Hesabınıza ne kadar girdiği ile alakalı birazda.
ben okurken vermemişlerdi kart hiç şimdi her gün mesaj geliyor yükseltelim diye

belki aidat bile yok kardeşim sen oraya bakma sor ama kesin zaten o sana herseyi söylüyor
Tamamdır hocam teşekkür ederim.

Hiç kredi kartım yokken 2k limitli kredi kartını alana kadar canım çıktı hiçbir banka vermedi. En son 4kbankın binasına gittim oradaki kadınla çıkarttırdım

İşte saçmalık surda ben okurken hergün arıyorlardı 50k 100k limitli verelim diye ben istemiyordum. Suan maasım olmasına ragmen kkb skoru yok diyerek 5k bile veremiyoruz diye ugrastırdılar beni. Bi bankadan hallettim simdi kalanlar yine üsüstü su kadar limitli verelim diye

İşte saçmalık surda ben okurken hergün arıyorlardı 50k 100k limitli verelim diye ben istemiyordum. Suan maasım olmasına ragmen kkb skoru yok diyerek 5k bile veremiyoruz diye ugrastırdılar beni. Bi bankadan hallettim simdi kalanlar yine üsüstü su kadar limitli verelim diye
esnek hesapın falan varsa orayı - ye soktuysan bile vermez

bu kadar limit nasıl çıkıyor hocam ya bide işbankası yani, 4kbanl falan olsa anlicam
Knk eğer hiç borcun yoksa ve kartı alıyorsan kredi skorun normal bi derecede açılıyor 5-10 k hesap da dönmüşse bu adamlar faiz üzerine çalıştığı için sana bu miktarları vermeleri normal ben PC alacağım zaman 10 k istemiştim bana 150 k teklif ediyorlardı bide anlamamış gibi vay be çalışan adama bu miktar çıkmıyor diye ikna etmeye çalışmıştı . Artık kredi kartı kullanımında hesap kesim tarihinde çok yüksek paralar alıyorlar benim önerim kimseyi dinleme alma ,1 k harfim bise olmaz dersin öyle öyle gider işin yoksa da ailene belli de etmek istemezsin bu bankaların istediği noktaya gelirsin . O limit sana hep verilecek zaten çok acil bir durumda sana kalmış bir şey istersen alırsın o durumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,443
Üyeler
190,749
Son üye
akameronin
Geri