drakathx
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 2,901
Thermalright aldık 2.5 dan kelepirAynı şeyi düşündüm direk ürün ve cihazı görünce. Max 2 bin lira olmalı şu ürünler
Thermalright aldık 2.5 dan kelepirAynı şeyi düşündüm direk ürün ve cihazı görünce. Max 2 bin lira olmalı şu ürünler
bence oda fazla ama sen bilirsin hocam . Eski telefonu taksam oda ekran görevi görür yani şöyle binde bir dönüp bakılacak ürüne para vermek biraz abartı zevke kaçıyor bence . Onun yerine bir ton ekipman alınır an azından kullanırsın yani mouse , klavye , kulaklık , gamepad ....Aslında güzel ürün vision compact kasanın içinde güzel duruyor ama bu fiyatta olması cidden gereksiz. Bunun ederi max 2 bindir hocam.
Benim kasayı nerden biliyorsun hocamHocam senin kasa tasarımın vs daha güzel
Onun yerine bunu al şunu aldan sonra benim şemalbu paraya 1080p monitör al. Yan ekrandan izle daha iyi.
bir şey gen'de thermalrightı en son 5k yapmisti...Muhtemelen daha düşük fiyatlar Göreceğiz Ama şu anda en düşük fiyat diğerlerinden oldukça düşük( distribütörleri arttı)
Lian Li 8.8" Universal Screen - White
8.8-inch IPS display, sharp image: 1,920 x 480 resolution, smooth visuals: 60Hz refresh rate, bright display: 500 nits brightness, easy connection: USB port, RGB highlight: vibrant ARGB lightingwww.jumbum.com.tr
Hani hocam 2500'e bende alayım!?!?!?Thermalright aldık 2.5 dan kelepir
yan tarafa 2 adet alt ve uste 3 adet takilabiliyorbu kasaya 3 reverse takılamaz mı hoca sağ tarafa?