Hocam benimde 2 sene oldu aynı şekilde temmuz 2023 de almıştım son 6 7 aydır öyle.Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam bende de aynısı var yaklaşık 2 sene oldu alalı
Hocam benimde 2 sene oldu aynı şekilde temmuz 2023 de almıştım son 6 7 aydır öyle.Ne zamandan beri kullanıyorsunuz hocam bende de aynısı var yaklaşık 2 sene oldu alalı
https://www.google.com/url?sa=t&sou...MQFnoECB4QAQ&usg=AOvVaw23JIPuXyPPVJXkmm38PZVb buraya bakabilirsin hocambirtane tam boy lineer klavye lazım tavsiye verebilecek olan var mıdır ?
Geçmiş olsun hocam bende henüz bir sorun yok sadece bu büyük tuşların demirleri berbattı space özellikle yenisini aldım son temu olayından biraz önce şu sıralar space de bi değişik ses geliyor sadece sorun yok ama henüzHocam benimde 2 sene oldu aynı şekilde temmuz 2023 de almıştım son 6 7 aydır öyle.
Teşekkürler hocam ben açıp baktım sorun başladıktan 1 2 ay sonra herhangi bir gariplik göremedim parçada değişmedim reddit vesayre gibi yerlerde driverdan olayı olduğunu söyleyenler olmuş driverı komple sildim falan düzelmedi başka bir yerde klavyenin zamanla kitlenme gibi bişey yaşadığını söylemişler o ihtimali göz önünde tutuyorum herhangi bir çözümü var mı bilmiyorum açıkcası ben 2 tane almıştım diğerinde bir sorun yaşanmadı kardeşim kullandı onu da onda bu tarz bir sorun ortaya çıkmadı sanırım fabrika çıkışı bir kronik hata yani en azından ben öyle düşünüyorum.Geçmiş olsun hocam bende henüz bir sorun yok sadece bu büyük tuşların demirleri berbattı space özellikle yenisini aldım son temu olayından biraz önce şu sıralar space de bi değişik ses geliyor sadece sorun yok ama henüz
Switchten kaynaklı değil demi ben amazon germanyden almıştım 860 liraya gelmişti gayet güzel aslında fiyatına göre gateron switch olması cezbetmişti beniTeşekkürler hocam ben açıp baktım sorun başladıktan 1 2 ay sonra herhangi bir gariplik göremedim parçada değişmedim reddit vesayre gibi yerlerde driverdan olayı olduğunu söyleyenler olmuş driverı komple sildim falan düzelmedi başka bir yerde klavyenin zamanla kitlenme gibi bişey yaşadığını söylemişler o ihtimali göz önünde tutuyorum herhangi bir çözümü var mı bilmiyorum açıkcası ben 2 tane almıştım diğerinde bir sorun yaşanmadı kardeşim kullandı onu da onda bu tarz bir sorun ortaya çıkmadı sanırım fabrika çıkışı bir kronik hata yani en azından ben öyle düşünüyorum.
Hocam elimde başka switch yok deneyebileceğim belki olabilir ama bence fabrika kroniği aynı şekilde bende 2 tanesini 1200 e almıştım.Switchten kaynaklı değil demi ben amazon germanyden almıştım 860 liraya gelmişti gayet güzel aslında fiyatına göre gateron switch olması cezbetmişti beni
İçinde aparat çıkıyor aslında onunla switch söküp başka daha az kullandığınız bir tuşla değişin isterseniz bir süre daha götürebilir eğer sorun devam ederse sorun muhtemelen klavyededirHocam elimde başka switch yok deneyebileceğim belki olabilir ama bence fabrika kroniği aynı şekilde bende 2 tanesini 1200 e almıştım.
Hocam switch ile ilgili olduğunu artık kesin olarak düşünmüyorum çünkü şu zamanlarda olmamaya başladı önceden sol tarafta bir tuşa bastığımda sağ taraftaki tuşlardan birine basıyodu rastgele şu anda sağ tarafa bastığımda solda ki tuşlardan birine basıyor.İçinde aparat çıkıyor aslında onunla switch söküp başka daha az kullandığınız bir tuşla değişin isterseniz bir süre daha götürebilir eğer sorun devam ederse sorun muhtemelen klavyededir