turuncupipet
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Az evvel yine Paypal'ın yokluğunu yabancı birine izah etmek zorunda kaldım. Paypalın olmayışı bizi dünya dışı ve öcü bir ülke gibi gösteriyor.
Son düzenleme:
neden kapattılar bir şeyi şüpheli mi gördülerEn son 2012'de -2000 dolar ile hesabımı kapatmışlardı![]()
Paypal da bazne çok komisyon alabiliyor ama o kadar değil, ayrıca sanırım aile ve arkadaş diye eklendiğinde komisyon çok az oluyor.malesef sırf bu şekilde yurt dışından para göndertince %10 kadar banka komisyon alıyor saçmalık
O zamanlar fb panelim vardı üyelik sattığım kişiler geri çekmişti paraları ondan dolayıneden kapattılar bir şeyi şüpheli mi gördüler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Paypal da bazne çok komisyon alabiliyor ama o kadar değil, ayrıca sanırım aile ve arkadaş diye eklendiğinde komisyon çok az oluyor.
Kimin bizi nası gördüğü zerre umurumuzda değil sen sir we are secular sir diye hıristiyan ayağı yalamaya devam et küçük dostumAz evvel yine Paypal'ın yokluğunu yabancı birine izah etmek zorunda kaldım. Paypalın olmayışı bizi dünya dışı ve öcü bir ülke gibi gösteriyor.
Makarna lazım mıKimin bizi nası gördüğü zerre umurumuzda değil sen sir we are secular sir diye hıristiyan ayağı yalamaya devam et küçük dostum
Paypal yasaklanmadı, direk Lisans alamadı. Türkiye de finans işine giriyorsanız BDDK'dan Lisans almanız gerek. Bu Lisansı almak için de bazı yasal yükümlülükleri kabul etmek zorundasınız. (kullanıcı verileri Türkiye de saklanmalı, altyapınızın küçük bir kısmı burada bulunmalı.) Paypal'dan kanunlara uyması istendi, onlar da hayır biz hiç bir şey kurmayız bütün sistemimiz ve verileriniz yurt dışında işlenecek dedi inatlaştı. BDDK'da hadi güle güle o zaman dedi ve Lisans vermedi. İnsanlar yasaklandı sanıyor, paypal kendi rızası ile çekildi.Az evvel yine Paypal'ın yokluğunu yabancı birine izah etmek zorunda kaldım. Paypalın olmayışı bizi dünya dışı ve öcü bir ülke gibi gösteriyor.