Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 18,489
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı raftan bir adet daha var monte edicem üst kısmaAlıntıyı görüntüle
Zengin hobisiLEGO Editions FIFA Dünya Kupası Resmi Kupa 43020-12 Yaş ve Üzeri Çocuklar için 2 İnsan Figürü, İkonik Küre ve Levha İçeren Yaratıcı Dekoratif Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti, Hediye Fikri (2842 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncak
LEGO Editions FIFA Dünya Kupası Resmi Kupa 43020-12 Yaş ve Üzeri Çocuklar için 2 İnsan Figürü, İkonik Küre ve Levha İçeren Yaratıcı Dekoratif Yaratıcı Oyuncak Yapım Seti, Hediye Fikri (2842 Parça) : Amazon.com.tr: Oyuncakamzn.eu
Hocam ben de yazıcıdan basmak istiyorum lego tarzı ama detaylı mini baskılar mevcut muArtık bu tarz legoları yazıcıdan basıcam
Bunu sergilecek yer de sıkıntı , başka var mıydı sizde hocam
raf linki var mı hocamAynı raftan bir adet daha var monte edicem üst kısmaAlıntıyı görüntüle
Böyle bir şey yapabilirsin , ikea skadis , ama tutan aparat satılmıyor ben 3d yazıcıdan yaptım
Alıntıyı görüntüle
Bazı şeylerin oluyor , bazı şeylerin olmuyor arayıp bulmak lazım , ama çok detaylı şekilde basabilirHocam ben de yazıcıdan basmak istiyorum lego tarzı ama detaylı mini baskılar mevcut mu
Ama değil mi soruyorum hiç almadım bu paralara 3d yazıcı alır basar boyarsın istediğin her şeyiAdam legoya plastik dedi :d
3d yazıcıdan yapılmış lego aldım.Ama değil mi soruyorum hiç almadım bu paralara 3d yazıcı alır basar boyarsın istediğin her şeyi
Aynı raftan bir adet daha var monte edicem üst kısmaAlıntıyı görüntüle
.Böyle bir şey yapabilirsin , ikea skadis , ama tutan aparat satılmıyor ben 3d yazıcıdan yaptım
Alıntıyı görüntüle
Al da süper kupayı sana paslayalım.Tam fenerli arkadaşa hediyelik.
3d den yapılmış olan legonun fotosu var mıZamanla onlar da yetmiyor.
Bende 7 tane daha lego var yapılmamış, yer kalmadı raflarda.
Satmadan yapmiyorum artık.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
3d yazıcıdan yapılmış lego aldım.
Tam lego gibi olmuyor bence.
Ama belki de pahalı makinelerden çok daha iyisi de yapılıyordur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
.
Profilde var da çok aşağılardadir jsjsjsjs.3d den yapılmış olan legonun fotosu var mı