Ajusshi
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
9300 fazla değil mi 245kf içinAmazon depodan 6250 ₺ ye Asus tuf b650 aldım 6 taksit ile geçen de 9 taksit e 245 kf kutulu aldım dün geldi iade etsem mi diye düşünmüyor değilim ramları kaçırdım hayırlı olsun
işlemci iade et. vatandan al ara fark az değil. bi kasa parası veya sıvı sogutma.Amazon depodan 6250 ₺ ye Asus tuf b650 aldım 6 taksit ile geçen de 9 taksit e 245 kf kutulu aldım dün geldi iade etsem mi diye düşünmüyor değilim ramları kaçırdım hayırlı olsun
amd belli başlı işlemcilerde indirime gider ki bu hafta için haberler geldi x3d'ler de düşme beklemiyorum şahsenbeyler peki intelin bu hareketinden sonra amd kanadından ne gelir sizce?
Kanka L3 önbelleği artıyor. çekirdek sayısı artıyor şuan 13k olabilir zaten üstte yine yorum yaptım daha yeni çıktı diye 2-3 sitenin şişirmesi diye. Ayrıca işlemci alıyorsun nasıl bir fark bekliyorsun msrp 450 dolar olan ultra 7 275k yı geçiyor 250k plus modeli senin attıgın ektede oldugu gibi daha ne olması lazım refresh hali geliyorken neden bu işlemciyi alsın ki milletçok mu fark var? bu test 1080p hele bi de 2k monitörünüz varsa fark neredeyse yok gibi bir şey, 13000 tl den geldi 250k plus, bu paraya bu işlemci her türlü alınır.