❌İndirim Bitti! ASUS ROG Astral 5090 BTF OC 180.465 (Amazon)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

sweeny

80+
Reaksiyon skoru
28
5090 fiyatları malum, giriş modeller 180 bine dayanmış durumda, Almanya' da da 3500 euro civarlarında Astral. İkinci elde peşin 170 istiyorlar, en ucuz tek çekim fiyatı da diğer sitelerde 200k dan başlıyor.

Bir süredir HB stoğu bekliyordum 9 taksit için ama orada da en son beyazı 205.000 fiyatından satıldı. 6 taksit değerlendirmek isteyenler göz atabilirler. BTF olması problem değil normal anakartlar ile de kullanılabiliyor. Satıcı gönderici de Amazon.

BTF edition farkı nedir ki
Btf destekli anakart alırsanız kablo soketleri anakartın arkasında oluyor. Msi ve gigabyte tarafında ismi değişik ama yine aynı mantık. Normal anakart için üstünde güç girişi var kartın.

allahım deli gibi çalişiyorum şu ekran kartını nasip et bize millet ev araba ister ben astral btf istiyorum ah karagönlüm ah ah.
en son pc komple satıp altını satıp alıcam takacak parça kalmayacak.

Bu kadar yükseklere çıkmadım tabii ama o kadar çok değiştirdim ki altı üstü oynadığım bir kaç oyun şu an hiç gözümde yok artık :(
Ama kart efsane alanlara hayırlı olsun aşklarını kendi içlerinde yaşasın nazar değmesi yüksek ihtimal çünkü

vade farksız 12 taksit yapsa alabilirdim ya şuan aylık 30k baya zorlar beni neyse 5080 gamerock ile dewamke

msi rtx 5090 lightning Z 1000 watt çıktıktan sonra diğer tüm 5090 kartlar hurdaymış gibi bakıyorum o kadar para verdikten sonra hakkını tam vermek gerekir 😏👌🫠🙃

msi rtx 5090 lightning Z 1000 watt çıktıktan sonra diğer tüm 5090 kartlar hurdaymış gibi bakıyorum o kadar para verdikten sonra hakkını tam vermek gerekir 😏👌🫠🙃
Sıvıli pahalı kartlar insanı korkutuyor.
Elime 3tane custom sıvı li 3080 vardı bir ara hurda fiyatina verdik blok bulmak zordu ekleme sıvı yapmak.
Zaman geçince parçalar az bulunuyor malasef.
Birde bunlar direk hazır sıvı daha güzel gözümde ama ilerde bozuldumu parça temin etmek çok pahalı sıvı direk normal fanlilar daha uzun ömürlü gibi geliyor garanti bitse bozulsa kol gibi fiyat çıkar buna 😂.
Tabi benim görüşüm böyle.
5090 ti geliyor yakında.

Fiyatlara baktıkça hala inanamıyorum. Hayatımın en büyük fırsatını şurda kullandım hatta şu şansımdan sonra bir daha hiçbir şansım yaver gitmedi.

Fiyatlar acayip seviyede uçmuş 180K'ya 5090 nedir abi . 119K dediğin hadi 2 maaş da 180K dediğin 3-4 maaş oluyor insanın bir sene çalışmasının 1 çeyreğini yemeden içmeden ödemesi demektir. Yazık vallahi teknolojinin her şeyini keşfettiler ama uyguna maliyet etmeyi keşfedemediler . İlerde xx90 serisi satılmayınca NVIDIA oturur düşünür.

Kötü bir ekonomiye sahibiz ama xx90 globalde genel olarak abartı seviyede. NVIDIA akıl edemiyor düşük maliyet yüksek kalite sunmayı. Dayıyor Allah ne verdiyse . Yok yani 4K oynamak isteyen adam 5090 dışı 4K 60FPS üstünü de göremiyor ki DLSS olmadan. İlla 5080 alıp DLSS mi açsınlar ? Belki adam cam gibi net görüntü arıyor . Arabanın bile uygun kullanımı için elektrikli çözüm getirildi benzinden tasarruf olsun diye. Hala PC dünyası lüks işi hele biizm ülkede 2-3 kat lüks

1774577928048.webp

Yazık vallahi teknolojinin her şeyini keşfettiler ama uyguna maliyet etmeyi keşfedemediler . İlerde xx90 serisi satılmayınca NVIDIA oturur düşünür.
🤣Fena güldürdün, karta rakip kart mı var da millet satın almayacak fiyatı yüzünden. nvidia 5090'a 6000 dolar fiyat çekse yine yok satacak, oyun oynayanları hedeflemiyor adamlar. bu kartı da oyunculara satma gibi bi dertleri yok, sadece parasının kıymetini bilmeyen zengin gider bu kartı oyun için alır. Nvidianın şuan total şirket gelirlerinin sadece %3'ü oyunculardan geliyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri