Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

G65B önermiş arkadaşlar ancak neden önerilmiş pek anlayamadım. G65B dedikleri model eğer Samsung Oddssey'in modeli olan G65B ise neden 15K gibi neredeyse Emekli maaşı kadar para bayılıp VA panel kullanmak zorunda kalayım anlamadım.. Bütçeyi az daha artırıp IPS'i de geride bırakarak OLED panel alacak kadar bütçede IPS'den de vaz geçip VA panel tercih etmek yada önermek gerçekten kötü hissettirirdi açıkcası.

Üstte de yazdığım gibi biraz daha bütçeyi artırıp OLED panel bir monitör alabilirsiniz.
Ölü piksel, ghosting veya benzeri panel arızası durumları monitör özelinde tamaamen şans işi. Arkadaşım ile aynı AOC monitörü aynı siteden yanlış hatırlamıyor isem 2-3 hafta aralıklarla aldık. Arkadaşımın monitöründe garanti süresinin bitmesine az bir zaman varken panel arızası çıktı, bir noktadan sonra kullanılamaz, kullanıldığında sinir bozan mutasyonlara uğradı ve garantiye yollamak zorunda kaldı. Aynı modeli kullanan başka bir kişi ile tanıştığımda monitöründe 4-5 adet ölü piksel olduğunu ve aldığına pişman olduğunu bu yüzden değiştirmek istediğini söylemişti. Benim monitör ise hala taş gibi, şimdi görevini 3. monitör olarak devam ettiriyor.

Demem o ki ölü piksel, ghosting veya panel arızası hangi modeli alırsanız alın başınıza gelebilecek bir şey. Tabi kronik problemli monitörlerde bu durum şans işi olmaktan çıkabilir orası apayrı bir konu...
Şimdi redditte 50 saatlik araştırmanın ardından en sorunsuz modeli gösteririz; aldığında ölü piksel yada ghosting çıkarsa gene hüsrana uğrarsın..
Malzeme kalitesi senin için önemli gözüküyor, Eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan kafana yatan birkaç modeli git yerinde gör bi elle içine sinen modeli sipariş geç.. Eğer gerçekten problem çıkmasın istiyorsan ufak bir rica ile dükkanda monitörü kutusundan açtırt testlerini yap öyle al. Başka pek bir yolu var gibi gözükmüyor.
15K’ya alacağın OLED bir haftada yanar paranla rezil olursun ayrıca kullanmadığım bir ürün hakkında bu kadar net ve keskin nasıl konuşabiliyorsun? Ben almadan önce en az 1 ay araştırdım; yabancı kullanıcılarla görüştüm, YouTube’da incelemeler izledim. Hatta son aldığım geri bildirimde “kullandığım en yakın OLED deneyimini sunan panel” ifadesini görünce sipariş verdim. Evet, VA panel ama eski nesil değil; kontrast oranı yüksek, görüntü kalitesi çok iyi ve oldukça canlı. Bunun yanında içinde işletim sistemi bulunan akıllı bir televizyon ve bu gerçekten konforlu. Yatağa geçip kumandayla Netflix, YouTube gibi platformlarda vakit geçirebiliyorsun. Dünyada sadece OLED yok ya da OLED dışındaki paneller memnun etmez diye bir durum da yok. Bu tamamen ihtiyaç ve bütçe meselesi. Yazdığın ilk satır tamamen boş, sadece yazılmış olmak için yazılmış bir yorum. Lütfen kullanmadığınız ürünler hakkında kötüymüş gibi lanse eden yorumlar yapmayın. Bu kadar insan memnuniyetini dile getiriyorsa, tek doğruyu bilen siz değilsiniz; bunu unutmayalım arkadaşlar.

hayırlı olsun bakalım . tufa genel olarak hiç iyi bakamadım ya
bende bakamadım da gelenin iyi olmasını dileyeceğiz başka bir şey yok çünkü her malda kusur bulunabiliyor zaten monitör standı ile kullanacağım çokta trim olmaz gibi

Hocam trim sesi nasıl duymadınız hayret her elimi sürdüğüm monitör patlayacak gibi oluyordu birde Asus için cw ve panel arızası çok diyorlardı ama başkada bir şey yok
Post automatically merged:

Bende çok aldım, bundan önce üst üste aldığım 3 monitörde sorunsuz gelmişti. Ama şimdi şans yanımda değil sanırım
Bu arada G65B model trim sesi yok bizzat 2 saat monitör koluna takmaya çalıştım sabitlemeye çalıştım biraz ağır bir cihaz ama 1 kere olsun ses almadım kasası çok kaliteli bilginiz olsun.

tuf serisi rezil ötesi malzeme kalitesine sahip zaten genelde hep plastik trim sesi var pivpt vesaire yaparken ancak bir arkadaş almış 2 gün önce bana monitörü salladım takla attırdım böyle ses yok kusursuz dedi ona güvenerek siparişi geçmiştim.
umarım memnun kalırsınız pivot olmaması bir eksi bu bütçede pivot olmama işi tamamen saçmalık

AOC kullanıyorum 2 yıl önce aldım, 2k giriş seviyesi'' aldığımda ölü pix yoktu şu an ekranda 6,7 adet ölü pix mevcut fakat 2k olduğu içn farketmek imkansız.. düz bir renkte ekranda herhangi bir toz gibi duruyor. (ışık yanıp kalan ölü pixeller ayrı tabi onlar rahatsız edici) garantiye verebilirdim lakin monitörsüz kalıcam ve giriş seviye monitörlerde biraz normal bir durum ne yazık ki ışık sızması ve ölü pix aldığınız monitör sorunsuzda olsa bu durumlar yaşanabiliyor

-Garantiye vermek çözüm değil çünkü onda da 6,7 adet olacak.

kullanıcı yorumları önemli en az'a indirmek için.

tuf serisi rezil ötesi malzeme kalitesine sahip zaten genelde hep plastik trim sesi var pivpt vesaire yaparken ancak bir arkadaş almış 2 gün önce bana monitörü salladım takla attırdım böyle ses yok kusursuz dedi ona güvenerek siparişi geçmiştim

tuf serisi rezil ötesi malzeme kalitesine sahip zaten genelde hep plastik trim sesi var pivpt vesaire yaparken ancak bir arkadaş almış 2 gün önce bana monitörü salladım takla attırdım böyle ses yok kusursuz dedi ona güvenerek siparişi geçmiştim.
Şu an ben kullanıyorum elinize ulaştığında yorumlarınızı bekliyor olacağız

Bayadır bakıyordum ona karar verdim bende, aksilik olmazsa ölü pixel vs. kullanmaya devam ederim

Hayırlısı olsun. Ben istanbul’da olduğum için bir günde geldi

Çok da düşünmemek gerek tmm hakkındir iyisi olsun istiyorsun ama böyle yapa yapa en ufak bir şeyde soguyorsun herşeyden. O yüzden mağazaya git dene al aklına yatarsa , bence senin işlem sadece monitörle sınırlı değil aldığın her cihazı kılı kırk yararak alıyorsun. İyi mi yapıyorsun kötü mü bilemedim.
Kanka hiç sorma bende aldım monitör ışıksız sızması çıktı tekrardan değişim yaptırdım ama gene çıktı sonra İade ettim bu gostivar sorunu çıkan diyen don taçı arkadaş eee benim game garaj slayer ara 9 t laptopta çıktı da napıcağımı bilmiyorum ya

Geri