MSI MAG A750GL Gen5.1 750 W PSU Rahatsız Edici Coil Whine Sorunu

dembe

80+
Reaksiyon skoru
142
Arkadaşlar videoyu atıyorum.

Geçtiğimiz ay Amazon'dan aldım ama geç bağlayabildim maalesef. İade süresi de geçti. 1 haftadır aktif kullanıyorum. GPU(9070XT) yük altındayken yani yüksek W çekerken, PSU'dan videodaki ses geliyor. Videodaki kadar yüksek değil ama kesinlikle rahatsız edici seviyede. Muhtemelen bobinlerden ses geliyor.

Garanti kapsamında değerlendirilir mi sizce? Daha önce başına gelen var mı? En kötü hakem heyetine falan gitmeyi düşünüyorum.

Alacak olanlar bu PSU'ya dikkat etsin. İade süresini kaçırmasın.

Video: https://streamable.com/te5gai

Son düzenleme:
30 güne kadar amazon iade almıyor mu ? geçtimi 30 gün ?
mag a850g alıp iptal etmiştim.sonrasında rog strix aura 1000w aldım. msi da cw ve sesli çalışmayla alakalı çok sikayet okumuştum.

Arkadaşlar videoyu atıyorum.

Geçtiğimiz ay Amazon'dan aldım ama geç bağlayabildim maalesef. İade süresi de geçti. 1 haftadır aktif kullanıyorum. GPU(9070XT) yük altındayken yani yüksek W çekerken, PSU'dan videodaki ses geliyor. Videodaki kadar yüksek değil ama kesinlikle rahatsız edici seviyede. Muhtemelen bobinlerden ses geliyor.

Garanti kapsamında değerlendirilir mi sizce? Daha önce başına gelen var mı? En kötü hakem heyetine falan gitmeyi düşünüyorum.

Alacak olanlar bu PSU'ya dikkat etsin. İade süresini kaçırmasın.

Video: https://streamable.com/te5gai
Hocam 1 ay kadar önce amazondan 850w olanını aldım. Cw var diye iade ettim.
1st PSU öneririm. Ona geçtim 0 cw var.

Satıcı Amazon ise daha rahat olur iade / değişim süreçleri

Bir şekilde iade veya değişim yaptırırsın amazondan aldıysan ama uğraştırır 30 günü geçtiyse.

30 güne kadar amazon iade almıyor mu ? geçtimi 30 gün ?
mag a850g alıp iptal etmiştim.sonrasında rog strix aura 1000w aldım. msi da cw ve sesli çalışmayla alakalı çok sikayet okumuştum.
Ben geç kurdum hocam. Cw yorumları okumuştum ama bu kadar rahatsızlık edici olacağını düşünmemiştim. Şimdi hakem garanti, o olmazsa heyeti vs uğraşacağım.
Hocam 1 ay kadar önce amazondan 850w olanını aldım. Cw var diye iade ettim.
1st PSU öneririm. Ona geçtim 0 cw var.
Dün Asus Rog aldım hocam 1000w. Bugün geldi. Haftaya kuracağım inşallah.

Amazon tercih edin mutlaka MSIlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir şekilde iade veya değişim yaptırırsın amazondan aldıysan ama uğraştırır 30 günü geçtiyse.
Yazdım bayağı ama yardımcı olmadılar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri