Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

Bu arada PSU ne olursa olsun bence bu fiyata yinede iyi. Ayrı ayrı toplamak istesen minimum 10k tutar çünkü.

Vatan Bilgisayar'daki Thermaltake View 380 XL 850W Gold paketindeki PSU modeli hakkında yaptığım incelemeye göre net bilgiler şunlardır:

Bu kasa paketinde (P/N: CA-3Z2-85M6WE-00), Thermaltake'in güncel ve yüksek performanslı Toughpower GT 850W 80+ Gold serisi güç kaynağı kullanılmaktadır.

yapay zeka bunu diyor yapay psu katmıştır içine safksdjhbdfsknbd
Vatan yanlış yapmaz ama hele son ram indiriminden sonra 😃
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada PSU ne olursa olsun bence bu fiyata yinede iyi. Ayrı ayrı toplamak istesen minimum 10k tutar çünkü.
Hocam parasında değilim sorunsuzluk istiyorum

şöyle düşün Bak
indirim ile 7k oluyor bunu alsan ve ayrıyaten 850w+gold alsan 6 7 k ya 13 14 k bandına geliyor bu açıdan bak birde şu devirde marka olarak bu psu lar 5 6 kdan başlıyor

ses yapar yüke binince o da soğutmak için 1000rpm yavaş bir hız değil normal seviyede sendeki psu ile bundaki birmidir sendekimi de 850 w

bu psu kullanıyor sanırsam

evet aynı psu sadece kasanın farkı büyük olması boşta bile uğultu fazla psu olarak kötü fanlar zaten reverse değil kötü gözüküyor ben inanılmaz pişman oldum

evet aynı psu sadece kasanın farkı büyük olması boşta bile uğultu fazla psu olarak kötü fanlar zaten reverse değil kötü gözüküyor ben inanılmaz pişman oldum
Ben şuan çok arada kaldım

seni aldığın kasadan görüntü olarak o yüzden vageçtim şuan seni kasayı psu ile 1 aldın ise senden ricam modelini yazabilirmisin

İyimi hocam kötümü

Ona göre iade ediyim
Şöyle söyleyim ayriyeten başka yerleri de aradım sordum tam bilgi veremiyorlar ben teslim alfım sadece full modüler değil ekran kartın yeni nesil ise belkide giriş için dönüştürücü lazım olabilir ama kalite olarak sağlam kaliteye sahip bu seriyi sende araştır bir internette derim ama kasa cidden güzel

Şöyle söyleyim ayriyeten başka yerleri de aradım sordum tam bilgi veremiyorlar ben teslim alfım sadece full modüler değil ekran kartın yeni nesil ise belkide giriş için dönüştürücü lazım olabilir ama kalite olarak sağlam kaliteye sahip bu seriyi sende araştır bir internette derim ama kasa cidden güzel
Rica etsem bi fotoğraf atabilirmisiniz kart olarak 5070 ti Alicam sorunsuz çalışsın yeter

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,519
Üyeler
190,758
Son üye
Barankoç
Geri