Rx 9060 xt 16 gb ekran kartımı ikinci elde kaça satmalıyım?

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301

Bu modele sahibim 9070 e geçtiğim için satıcam faturası ve 1 yıl 3 aylık garantisi var ancak kutusunu kaybettim düzgün çalışıyor bir sıkıntısı yok sizce kaça koymalıyım?
Sahibindende en ucuz 17 bine ilan var 17 binden düşmelimiyim satılır mı piyasayı bilen var mı

1 ya ay önce 19k vererek aldım şimdi 22k olmuş, bence 17 den yüksek, 17-20 arası fiyat biç

kutusunun olmaması fiyat düşürtür mü?

kutu yoksa biraz daha aşağıya gider ben olsam kutusuz almazdım mesela ama face gruplarıına ilan ver ilgilinen çok olur oralarda

pure amazon depo 6 aylık ekran kartını 16 ya verdim 15 gün önce
15-16 hızlı gider
17 bekletir
18 ve üstü alıcı çıkmaz

17 ye koyup 16.5 a veriyim o zaman dediğin mantıklı. 16 ya satarken çok beklettimi?
Ocakta sürekli 15 teklif geliyordu vermedim depo ürünü ama pure olmasına rağmen şubatta savaş çıkınca satıştan kaldırdım martta 10 gün içinde gitti şehirdışından gelip aldı arkadaş bence 16 ya ihtiyacı olan alır 17 e zor gider çünkü 17 e sık sık depoya geliyor pulse
bence 16.5 - 16 hak ettiği fiyat

Kutusunun olmaması düşündüğünüzden çok daha büyük bir handikap. 2 bin fazla verip kutulusunu alacak insan kaynıyor ortalık. 15-17 arası sanırım adil olurdu ama kutu olmadığı için daha geç satılabilir. Yine de kart daha yeni olduğu için oradan kurtarabilir.

Geri