İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,300
- Konu Sahibi Konu Sahibi
RTX 5060 Ti 16 GB.Bu ekran kartının gücü nvidiada hangisine eşit?
RTX 5060 Ti 16 GB.Bu ekran kartının gücü nvidiada hangisine eşit?
Bu ekran kartının gücü nvidiada hangisine eşit?
Valla benim ev kredisi var bu siteye takılmakla krediyi ödeyemeyeceğimValla baştan sistem dizdereceksiniz herhalde. Sistemim çok eskimeden satıp dizsem mi ya valla bu siteyi takipten çıkacağım artık sürekli para harcatıyorsunuz
Aynı kartı aldık xfx beyazıda aldım birini iade edeceğim ama hangisi mantıklı karar veremedim xfx 3 fanlı oc model 1000tl fark var arada15392
şimdi fiyat artmış 19240>20209
inşallah gelir iyi düştüler hakkaten9060xt 16gb da tekrar indirim gelir mi
Ben 8gblik versiyonunu 12kya aldim kart 6700xtye denk ayriyeten daha yeniinşallah gelir iyi düştüler hakkaten
aynıtartışmalara girmek istemiyorum şu an.8 gb mı 16 gb mi.sıkılmadınız mı?sadece süper mario oynayan biri için 1 gb bile yeterBen 8gblik versiyonunu 12kya aldim kart 6700xtye denk ayriyeten daha yeni
Oynadiğum oyunlar için yeterli ayriyeten bütçem yoktu hocamaynıtartışmalara girmek istemiyorum şu an.8 gb mı 16 gb mi.sıkılmadınız mı?sadece süper mario oynayan biri için 1 gb bile yeter![]()
Neden iade ediyorsun kralBunu aynı fiyattan veriyorum kullanacaktim vazgectim almak isteyen varsa yazsın yoksa yarına iadelicem zaten ihtiyaci olan varsa bi ise yarasin bari
4060 tidan gececektim degmez diye vazgectim 5070 e geciyorum kargodan geldigi gibi duruyor isine yarayan olursa 15143 ten aldigim fiyata vericem yoksa iadelicem zatenNeden iade ediyorsun kral