Kullanıyorum renklerini parlaklığını falan hiç beğenmiyorum msi mag 244f de kullandım kat kat daha iyi benim için![]()
Gigabyte 24.5" G25F2A 1ms 240Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Pivot Full HD Gaming Monitör
Gigabyte 24.5" G25F2A 1ms 240Hz HDMI,DisplayPort Adaptive-Sync SS IPS Pivot Full HD Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
mag 244f alabilirsin rahatlıkla birkaç tane farklı konuya bakarsan sürekli önerildiğinide görebilirsin.5000-5800TL arasında IPS panel bir monitör almayı düşünüyorum. Hem oyun hem iş için o yüzden min 24,5 inç bakıyorum önerileriniz var mı?
hdr de mi kullanıyorsun ?Kullanıyorum renklerini parlaklığını falan hiç beğenmiyorum msi mag 244f de kullandım kat kat daha iyi benim için
244f ile 255f in farkı var mıki?Kullanıyorum renklerini parlaklığını falan hiç beğenmiyorum msi mag 244f de kullandım kat kat daha iyi benim için
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mag 244f alabilirsin rahatlıkla birkaç tane farklı konuya bakarsan sürekli önerildiğinide görebilirsin.
hdr kullanmıyorum açık veya kapalı beğenmiyorum renk ayarıda yaptım sabah öğle akşam farklı renk ayarlarında kullanmak zorunda kalıyorum.hdr de mi kullanıyorsun ?
renk gamutu çöp kontrastıda düşükmüş galiba244f ile 255f in farkı var mıki?
öyle dene bide bence msi monitörleri kötü bencehdr kullanmıyorum açık veya kapalı beğenmiyorum renk ayarıda yaptım sabah öğle akşam farklı renk ayarlarında kullanmak zorunda kalıyorum.
Hocam 24inç sizce boyut olarak nasıl hiç monitör kullanmadığımdan soruyorum laptopuma ana ekran olarak alacağım bazı arkadaşlarım vs. 27inç almamı söylüyorlar geri kalanların (25,24,23 vs.) küçük olduğunu söylüyorlar.hdr kullanmıyorum açık veya kapalı beğenmiyorum renk ayarıda yaptım sabah öğle akşam farklı renk ayarlarında kullanmak zorunda kalıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
renk gamutu çöp kontrastıda düşükmüş galiba
Hocam direkt msi monitörleri kötülemen saçmalık değil mi sencede? yazdım hdr açıkda kullandım kötü diye.öyle dene bide bence msi monitörleri kötü bence
msi monitörleri genel olarak kötü bence dedim kişiye göre degişirHocam direkt msi monitörleri kötülemen saçmalık değil mi sencede? yazdım hdr açıkda kullandım kötü diye.
Hocam 24 gayet ideal 1080p için 1080p monitörde 27 alırsan görüntü daha kötü olur ekranı uzaklaştırınca çok farkedilmiyor diyor bazıları ama şahsen tercih etmem. Tabii rekabetçi oynamıyorum sürekli dizi film izliyorum hikayeli oynuyorum falan dersen alınabilir ama ben almam almadım da.Hocam 24inç sizce boyut olarak nasıl hiç monitör kullanmadığımdan soruyorum laptopuma ana ekran olarak alacağım bazı arkadaşlarım vs. 27inç almamı söylüyorlar geri kalanların (25,24,23 vs.) küçük olduğunu söylüyorlar.