ibrahim28286
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
- Bütçe
- 6000
24 inç 240hz max 1ms olan monitör önerisi arıyorum hemde birbirine uyumlu (nasıl uyumlu bilmiyorum) monitör standı arıyorum max 5-6 k tutsa iy i olur
1 arttır bunu al24 inç 240hz max 1ms olan monitör önerisi arıyorum hemde birbirine uyumlu (nasıl uyumlu bilmiyorum) monitör standı arıyorum max 5-6 k tutsa iy i olur
monitör kolunu sen hediye edicen herhalde arkadaşa
bir fikrim yok o konuda ben sadece monitör önerdim onu söylemek zorunda değilim arkadaşım dalga mı geçiyorsun benlemonitör kolunu sen hediye edicen herhalde arkadaşa
adam 5-6 bin lira bütçem var demiş hem monitör hem monitör kolu alıcam demiş sen adama 7 bin liraya monitör al diyorsun ekstra 2500 lirayı nereden bulacak bu adam sen mi vereceksin hediye? hop engelbir fikrim yok o konuda ben sadece monitör önerdim onu söylemek zorunda değilim arkadaşım dalga mı geçiyorsun benle
ne diyosun kardeşim ben şimdilik almasın ilerde alsın diye 320 hz attım monitör kolu ilerde alsa ne olacak şimdi alsa ne olacak birde sene 2020 demiyiz 4 5 kya monitör + monitör kolu alıyoruz az bütçesinin artması lazım bilip bilmeden konuşmaadam 5-6 bin lira bütçem var demiş hem monitör hem monitör kolu alıcam demiş sen adama 7 bin liraya monitör al diyorsun ekstra 2500 lirayı nereden bulacak bu adam sen mi vereceksin hediye? hop engel
anlamadım ne demek istediğini hocambeyler eyvallah teşekkür ederim tavsiyeler için peki monitörün özelliklerinde stand için ekstra bir kelime fln varmı yoksa görünüşten vs. mi anlaşılıyor püf noktası nedir monitörde
monitör özelliklerinde falan monitör standı vs. için uyumlu gibi bir ifade varmı yoksa her monitör her standa uyuyormuanlamadım ne demek istediğini hocam