Kocaeli Yarımca’dan Sabiha Gökçen’e Ulaşım

Rizacan67

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar merhaba,

Kocaeli Yarımca bölgesinde yaşıyorum. Hafta sonu için 06:20 uçağıma bilet aldım. Normalde Hat 250 ile ulaşım sağlıyordum ancak bu hat kaldırılmış.
Şu an alternatif olarak Hat 200 ile Tavşantepe’ye gidip oradan metro kullanmayı düşünüyorum. Bir diğer seçenek ise kendi aracımla gidip havalimanı çevresindeki bir otoparka bırakmak. Araştırdığım kadarıyla JetPark gibi otoparklar var ancak güvenilirliği konusunda emin olamadım.
Bu güzergahı yakın zamanda kullanan veya farklı bir alternatif önerebilecek arkadaşların görüşlerini rica ediyorum.

Hocam hat 200 ile gitmek için bir önceki gün saat 8 gibi yola çıkıp havalimanında beklemeniz gerekiyor. Otobüsün sabah ilk seferi saat 6'da. Hat 200 ile Tavşantepe oradan metro yolunu öneririm bu arada güzel yol.

Hocam hat 200 ile gitmek için bir önceki gün saat 8 gibi yola çıkıp havalimanında beklemeniz gerekiyor. Otobüsün sabah ilk seferi saat 6'da. Hat 200 ile Tavşantepe oradan metro yolunu öneririm bu arada güzel yol.
Hat 200 7/24 oldu

Metro acik olmayabilir. Degilse e6 mi e4 mu ne otobus vardi.

haftasonu 7/24 metro var ancak tam saatlerine bakın yarım saatte bir oluyor gece.En kötü ihtimal taksiyle gidersiniz.

hat 250 belediyemiz maalesef ihaleyi kaptırmış 200 ü kullancan farklı bir firma geldi ama detaylı biliyorum

Geri