Yardım Maks 8K kulaklık önerisi

Brysf

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,253
dostlar ses ve malzeme kalitesi iyi olan mikrofonu sağlam ve en önemlisi rahat bir kulaklık arıyorum aklımda iki model var birisi ıem kulaklık birisi kulaküstü kablosuz logitech kronik sorunu yoksa logitech daha mantıklı geliyor 90 saat pil ömrü var

Logitech G G522 Lıghtspeed Wireless Gaming Pc Headset - Siyah

dostlar ses ve malzeme kalitesi iyi olan mikrofonu sağlam ve en önemlisi rahat bir kulaklık arıyorum aklımda iki model var birisi ıem kulaklık birisi kulaküstü kablosuz logitech kronik sorunu yoksa logitech daha mantıklı geliyor 90 saat pil ömrü var

Bu fiyattan alınmaz hocam geçen hafta itopya beyazını 6800 e satti

Logitech G522

anlamadığımdan soruyorum 2 kulaklık mı alıcaksınız yoksa 1 tane iyi mi

Ben IEM olarak moondrop rays aldım bayağıdır stok bekliyordum. Kulaklık mükemmel ama mikrofonu çok iyi değil

anlamadığımdan soruyorum 2 kulaklık mı alıcaksınız yoksa 1 tane iyi mi
1 tane hocam modeller arasında kararsız kaldım ıemlerin mikrofonu nasıl bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben IEM olarak moondrop rays aldım bayağıdır stok bekliyordum. Kulaklık mükemmel ama mikrofonu çok iyi değil
o zaman ıem bana gitmez gibi ekstra mikrofon almak istemiyorum ya

Bu fiyattan alınmaz hocam geçen hafta itopya beyazını 6800 e satti

Logitech G522
beyazı evet ucuz ama siyahı pahalı maalesef bu fiyattan almam zaten 7 ye düşmesini beklerim

1 tane hocam modeller arasında kararsız kaldım ıemlerin mikrofonu nasıl bilmiyorum

o zaman ıem bana gitmez gibi ekstra mikrofon almak istemiyorum ya

beyazı evet ucuz ama siyahı pahalı maalesef bu fiyattan almam zaten 7 ye düşmesini beklerim
Kesinlikle bekleyin 7000 iyi rakam olur

bu fiyata daha rahat ve daha iyi bir kulaklık var mıdır
aktif olarak Hyperx Cloud 3S Wireless kullanıyorum mikrofonu aşırı kaliteli, şarj süresi baya iyi, rahatlık konusunda beni mutlu ediyor kafamda çıkarmadan baya süre geziyorum yazın denemedim ama terletir kesin terletmesin istersen Steelseries Nova serisinden bütçenin elverdiği olur

aktif olarak Hyperx Cloud 3S Wireless kullanıyorum mikrofonu aşırı kaliteli, şarj süresi baya iyi, rahatlık konusunda beni mutlu ediyor kafamda çıkarmadan baya süre geziyorum yazın denemedim ama terletir kesin terletmesin istersen Steelseries Nova serisinden bütçenin elverdiği olur
kulakiçi önerin var mı hocam

bende KZ EDX PRO ve Moondrop Chu II var çok kaliteli değiller bence mikrofon istiyorsan bunlar doğru tercih değil Wratih evoX var ona iyi diyorlar ama
ıem alırsam mikrofon da alıcam hocam kasanın arkasındaki sesve mikrofon portu ayrı zaten

Geri