PayPal'ın Olmayışı Türkiye'nin Çok Büyük Zararınadır!

"sör sör vi ar sekülır sör" diyenlerden ben de ölümüne nefret ediyorum ama papara vs yerine 18 yaş altı için troy ödeme yöntemiyle kart basmayı kabul ederlerse olmasını isterdim açıkçası,belki para yönetimini erken yaşta öğrenirdi insanlar

6. Filo'ya secde edenler seküler değildi bilgine. Artık hangi pilavlı sohbette beyninize kazımışlarsa şu saçmalığı, adam olandan ölümüne nefret etmişsiniz. :)

6. Filo'ya secde edenler seküler değildi bilgine. Artık hangi pilavlı sohbette beyninize kazımışlarsa şu saçmalığı, adam olandan ölümüne nefret etmişsiniz. :)
ben diyom ankara sen diyon anüsüm kara,olm ne alaka lan şimdi

Siyaset tarihi bilgin anüs seviyesinde ve seküler kesime kışkırtılarak yetiştirildiğin için anlamaman normal abisi.
aynen kardeşim daha tofaş alamayıp üstün ırk sanmaya devam et kendini,belki bir gün bulgaristana çöpçü olarak alırlar seni

aynen kardeşim daha tofaş alamayıp üstün ırk sanmaya devam et kendini,belki bir gün bulgaristana çöpçü olarak alırlar seni

Yazdıklarımdan üstün ırk anlamı çıkarabilmek için ileri derece idrak yolları enfeksiyonu da olmak gerekiyor.

Kavga neye dönüşmüş, bu adamlık veya milliyetçilik veya müslümanlık mevzusu değil, bu neredeyse tüm dünyanın kullanabildiği ve genelde yüksek fayda sağlayan bir imkandan bizim yararlanamamayışımızdır. Biliyorum PayPal kendisi gitti, giderken bizi dünyaya yasakladı, neticede önüne bazı engeller çıktı ve onlara göre çok geldi, onalra göre biz buna değmezdik, arkadaşın dediği gibi tüm AB bunu dayattı mı bilmiyorum. Zaten bakıldığında bu dayatmalar bir nevi haraç(harç) gibi... Biliyorum bu bir sebep değil mi, neden yurtdışına göçmeliyiz listesinin bilmem kaçıncı sırasında PayPal var, yakında legal oyun oynamak da olacak.

kripto kullanın arkadaşlar bukdr mükemmel rahat hiçbir devletin mudahele edemediği heryerde geçen bir ödeme icadi yok heryerde geçen dediğim platformlar ve alışveriş anlamında değil istediğin yerden istediğin yere gönderip alabiliyorsun ve nakite çevirebiliyorsun her ülkede.

kripto kullanın arkadaşlar bukdr mükemmel rahat hiçbir devletin mudahele edemediği heryerde geçen bir ödeme icadi yok heryerde geçen dediğim platformlar ve alışveriş anlamında değil istediğin yerden istediğin yere gönderip alabiliyorsun ve nakite çevirebiliyorsun her ülkede.
Paypal'ı kullnan insanların geneline baktığımızda kriptoyla uğraşanları çok azdır.

vay be yasaklandığında inanamamıştım.1-2 ay içinde açılır diye tahmin ediyorduk hala kapalı :(

Geri