Seat Ibiza 1.0 Atmosferik 2021 Makyajlı Kasa

Hocam teknik veri değil ortalama bir slx 13 14 saniyede 100 e tırmanıyor bu aracın fabrika verisi 15 saniye mütavazi davranmış olsun dediginiz gibi 13 saniye olsun yine çok ben zaten 4 5 bin debir arası takılacak dedim. 120 ile solu kapatmak istanbul içi yapılır sadece şehirler arasında 120 ile solu kapatan ağır hakaretler edilir senede 10 15 kere uzun yola cıkıyorum. Ha dedikleriniz kendiniz icin dogruda olabilir ben ehliyeti aldıgımdan beri ciğerli arabaya bindiğim icin bu tarz arabalar ölüm geliyor bana. Kişiden kişiye değişir.
Genç arkadaşlarımıza örnek olmayalım diyorum canım kardeşim. Anla işte ya. Doğan SLX'ler söylediğin saniyeleri sadece düz yolda görebildiğini hatırlatmak isterim. Karşıma, Doğan, Şahin gelince küfürler edecek seviyede oluyorum. Yokuşlarda bayıldıkları için kaç tanesini yokuşta solladığımın haddi hesabı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam teknik veri değil ortalama bir slx 13 14 saniyede 100 e tırmanıyor bu aracın fabrika verisi 15 saniye mütavazi davranmış olsun dediginiz gibi 13 saniye olsun yine çok, ben zaten 4 5 bin devir arası takılacak dedim. 120 ile solu kapatmak istanbul içi yapılır sadece şehirler arasında 120 ile solu kapatana ağır hakaretler edilir, senede 10 15 kere uzun yola cıkıyorum. Ha dedikleriniz kendiniz icin dogruda olabilir ben ehliyeti aldıgımdan beri ciğerli arabaya bindiğim icin bu tarz arabalar ölüm geliyor bana. Kişiden kişiye değişir.
Trafik cezalarının da maşallahı var da o ayrı konu

Genç arkadaşlarımıza örnek olmayalım diyorum canım kardeşim. Anla işte ya. Doğan SLX'ler söylediğin saniyeleri sadece düz yolda görebildiğini hatırlatmak isterim. Karşıma, Doğan, Şahin gelince küfürler edecek seviyede oluyorum. Yokuşlarda bayıldıkları için kaç tanesini yokuşta solladığımın haddi hesabı yok.

Trafik cezalarının da maşallahı var da o ayrı konu
Trafik cezaları ayrı konu dediğiniz gibi. Ben arabanada bisry demiyorumki dostum. Milyon verilecek araba değil diyorum sadece. Bu arabaya bu şartlar altında binilecekse bana deli gibi bir fiyat sunması lazım.

Trafik cezaları ayrı konu dediğiniz gibi. Ben arabanada bisry demiyorumki dostum. Milyon verilecek araba değil diyorum sadece. Bu arabaya bu şartlar altında binilecekse bana deli gibi bir fiyat sunması lazım.
Arabama bir şey diyorsun demiyorum :D. Yanlış fikirlere sahipsin sadece ve yüksek motorlu arabalar kullandıysan normal. Benim de bundan önce kullandığım en düşük motorlu araba 2.0 dizel 2001 vectra'ydı ve demek istediğini gayet anlıyorum.

Evet katılıyorum kesinlikle. Uzun yolda genelde 5. viteste gidildiği için donanımlarla beraber otomatik araba kullanıyormuşsun gibi oluyor zaten. 120'lerde gidiyorsan yokuş falan demeden bayılmadan her yere gidiyorum araçla

Megane 4 kesinlikle seçenekler arasında haklısınız. Bana mı öyle hissettirdi bilmiyorum ama yanlış hatırlamıyorsam arkadaşımın arabası megane 4'tü. Virajlarda arabadan hafif esneme sesleri geliyordu. Siz de yaşadınız mı böyle bir şey eğer kullandıysanız?
Touch paketi kullanma fırsatım olmuştu evet hafif esneme var dediğiniz gibi Renault ve dacianın yeni modelleri konfor bakımından 5 para etmez içi full plastik ve belli bir km'den sonra trim sesleri başlıyor sadece motor ve otomatik şanzıman bakımından fiyat performans garantisi olsun sanayi yüzü görmek istemeyenler için f/p

fiyat çok yükseliyor hocam aynı kondisyon ve km de arabalara bakınca.
Hocam şuan ne olacağını hiç kimse kestiremiyor şuan dizel araba risk sarı sitede dizel ilanlar haddinden fazla olmaya başladı siz bilirsiniz başka modellerde turbo benzin marka modeller yokmu

hocam seri değil doğan slx bile daha hızlı hızlanıyor bu aractan. Elbette her aracın alıcısı vardır şehirde kullanılıcaksa düşünülebilir uzun yol icin alınacak bir arac değil. Nedenine geleyim bu aracla dediğiniz hızda gidelim 120 ile ki 120 solu kapatacak bir hız değil 150 160 gideyim desen 4 5 bin devir cevirecek bu da 1.0 gibi bir motorda deli sese sebep olacak. Şehir içi için ve yılda bir bayramda memlekete gitmek için düşünülebilir.

1.6 multijet hoş arabadır hocam geçen bi cross unu kullandım kendi aracım 3.0 olmasına ragmen cok üzmedi beni egea
İzmir’e 140+ %10’la gitmiştim. Araba deli gibi motor sesi almıyor. Arabayı %80 otoyolda kullandım, ilk seçeneğim olmaz ama haksızlık etmeyin.

Hızlanma olarak 1.4 Egea ile denemiştik, kayda değer fark yok. Araca 4 kişi binmeyi düşünen uzak dursun, ama tek kullanan alıp binsin.

Uzun süreli kullandığım araçlar Golf 8.5, Leon mk3, QQ J12, Clio IV, Egea. Sınıf muadillerinde aman aman fark yok. 1.3 MJ Egea veya 0.9 TCE Clio gibi nispeten rakipleri yerine gerek uzun yolda gerek şehir içinde tercih ederim. Golf 8.5 ile karşılaştırmak haksızlık etmek olur zaten.

İzmir’e 140+ %10’la gitmiştim. Araba deli gibi motor sesi almıyor. Arabayı %80 otoyolda kullandım, ilk seçeneğim olmaz ama haksızlık etmeyin.

Hızlanma olarak 1.4 Egea ile denemiştik, kayda değer fark yok. Araca 4 kişi binmeyi düşünen uzak dursun, ama tek kullanan alıp binsin.

Uzun süreli kullandığım araçlar Golf 8.5, Leon mk3, QQ J12, Clio IV, Egea. Sınıf muadillerinde aman aman fark yok. 1.3 MJ Egea veya 0.9 TCE Clio gibi nispeten rakipleri yerine gerek uzun yolda gerek şehir içinde tercih ederim. Golf 8.5 ile karşılaştırmak haksızlık etmek olur zaten.
Golf'e katılıyorum. Leon boş kasalarıyla denk gelir diyebilirim ya. Bir tek Leon'da katılamadım hocam size ama geriye kalan kısımlara katılıyorum

Bir dipnot da eklemek istiyorum. Dün önümdeki araçtan bir kaya yola fırladı ve arabanın altına girdi. Bir an çıkan sesten dolayı dedim ki alt takım falan indi herhalde. Araba zıpladı. Yaklaşık 20x15x10cm'lik bir kayadan bahsediyorum. Bugün lifte çıkartmak amacıyla sanayiye gittim. Aracın altına full muhafaza koymuşlar ve tam bu sebeple herhangi ciddi bir zararım olmadı. Ön tamponun ızgara kısmında küçük kırıklarım ve egzozu koruyan sacda bir eğilme olmuş. Geriye kalan kısımlarda sürtme izleri var. Eğer boydan boya koruma koymamış olsalardı egzoz, şaft, yağ kartelinden biri hasar görebilirdi. O konuda hoşuma gitti.

Geri