- Konu Sahibi Konu Sahibi
Genç arkadaşlarımıza örnek olmayalım diyorum canım kardeşim. Anla işte ya. Doğan SLX'ler söylediğin saniyeleri sadece düz yolda görebildiğini hatırlatmak isterim. Karşıma, Doğan, Şahin gelince küfürler edecek seviyede oluyorum. Yokuşlarda bayıldıkları için kaç tanesini yokuşta solladığımın haddi hesabı yok.Hocam teknik veri değil ortalama bir slx 13 14 saniyede 100 e tırmanıyor bu aracın fabrika verisi 15 saniye mütavazi davranmış olsun dediginiz gibi 13 saniye olsun yine çok ben zaten 4 5 bin debir arası takılacak dedim. 120 ile solu kapatmak istanbul içi yapılır sadece şehirler arasında 120 ile solu kapatan ağır hakaretler edilir senede 10 15 kere uzun yola cıkıyorum. Ha dedikleriniz kendiniz icin dogruda olabilir ben ehliyeti aldıgımdan beri ciğerli arabaya bindiğim icin bu tarz arabalar ölüm geliyor bana. Kişiden kişiye değişir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Trafik cezalarının da maşallahı var da o ayrı konuHocam teknik veri değil ortalama bir slx 13 14 saniyede 100 e tırmanıyor bu aracın fabrika verisi 15 saniye mütavazi davranmış olsun dediginiz gibi 13 saniye olsun yine çok, ben zaten 4 5 bin devir arası takılacak dedim. 120 ile solu kapatmak istanbul içi yapılır sadece şehirler arasında 120 ile solu kapatana ağır hakaretler edilir, senede 10 15 kere uzun yola cıkıyorum. Ha dedikleriniz kendiniz icin dogruda olabilir ben ehliyeti aldıgımdan beri ciğerli arabaya bindiğim icin bu tarz arabalar ölüm geliyor bana. Kişiden kişiye değişir.