BetaPlus garanti süreci hakkında ne yapmam gerekiyor

konuşma tarihini hatırlasan da bi önemi yok gibi ya, sözlü beyan söylemedim öyle bi şey der geçerler. ama siteye girip ekran görüntüsü al hemen senin kartın hala bire bir değişim garantisi yazıyor çünkü
hocam acaba savunmalarında biz betaplus ile farklı şirketiz, betaplus bizi bağlamaz tarzında bir savunma yaparlar mı?

kart bozuk olsa değişim istemek hakkınız ama bu arızalı bir ürün değil, fazla ısınan modellerde pumpout çok çabuk gerçekleşiyor, fabrikalar genelde koyabildiği en katı macunları koyuyorlar bu uzun süre yaşanmasın diye, ptm7950 koyan bile var artık tepe modellere. Değiştirmek yerine macun yenileyip yollasalar arkadaşın mağduriyetini giderirlerdi, ama kendilerine yakışanı yapmışlar. Alacağım şey en ucuz burada satılıyor dahi olsa bu firmadan almam artık.
Hakkı kardesim adama termal macun bile değiştirilmiyor direk yenisi veriliyor denilmiş. Normal bir kart olsa haklısın. Bana bunu dediyse seve seve verecek 0 kartımı.

Betaplus satıcısından ne aldıysam sorun yaşadım, ama ekran kartında sorun olacağını sanmıyordum, şimdiki aklım olsa bir adet çöp bile almam.

hocam sen bu yasal süreci buradan yönet ben ekran kartının neden ısındığı anlamak için sana dmden yazıyorum

Şimdi daha mantıklı konuştun ama hala çözüm odaklı değil :)
3 seçenek var fanlar bozuk kart tozla dolmuş ya da pumpout, ilk 2 si olsa arkadaş farkında olacağına göre seçenek 3.

Kendileriye klavyemde garantilik durum olmuştu sorun olan videoyu gönderip ürünü göndermeme rağmen yardımcı olmamışlardı , en son 5 kere garantiye git gel iade alındı , bıkana bakımı yapılana kadar tekrar gönderin sonuca ulaşırsınız.

Kendileriye klavyemde garantilik durum olmuştu sorun olan videoyu gönderip ürünü göndermeme rağmen yardımcı olmamışlardı , en son 5 kere garantiye git gel iade alındı , bıkana bakımı yapılana kadar tekrar gönderin sonuca ulaşırsınız.
Hocam işin aslı ben 2 yıl birebir değişim garantili sözlerine istinaden bu ürünü aldım ve bana macun değişimi dahil ürünü direk sıfır göndeririz demişlerdi. Ben bakım istemiyorum verdikleri vaatleri yerine getirmelerini istiyorum.

Hocam işin aslı ben 2 yıl birebir değişim garantili sözlerine istinaden bu ürünü aldım ve bana macun değişimi dahil ürünü direk sıfır göndeririz demişlerdi. Ben bakım istemiyorum verdikleri vaatleri yerine getirmelerini istiyorum.
Ben vatanbilgisayara bakım için kartı yolladım , üründe arıza nedeniyle ve sıfırı olmadığı nedeniyle kafalarına göre iade aldılar. Sizde de ürünün sıfırı olmadığı için durum buna dönebilir , kanun olarak mislini vermek zorundalar ama malum ülkemizde vermezlerse 7 8 ay uğraşırsınız , ben şu an icraya verdim mesela 8 aydır kartım yok , fazla inatlaşmayıp bence bakım için uzlaşmaya çalışın sizin için en sağlıklısı olur , hatta birebir değişim vaadi verip yapmadıkları gerekçesiyle thh ve ticaret bakanlığına şikayet etmekle vercekleri tepkiyi bi ölçebilirsiniz ona göre hareket edersiniz . Tepki olarak tekrar firmadan alışveriş yapmayıp geçersiniz ben şahsen öyle yapıyorum artık. Firmaların yaptıkları yanına kâr kalıyor :)

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
Geri