Standa takıp çıkarınca, USB kapanıp açılıyor gibi oluyor, eğer onu söylüyorsan hepsinde aynı hocsmStandın ışığı gidip geliyor çünkü tekte olmuyor. 3 4 gün bakıcam sorun olursa değişim isterim.
Hocam kolun tam şarj olduğunu nasıl anlarız?Standa takıp çıkarınca, USB kapanıp açılıyor gibi oluyor, eğer onu söylüyorsan hepsinde aynı hocsm
Işıkları sönüyor takılıyken şarjı doluncaHocam kolun tam şarj olduğunu nasıl anlarız?
Çok teşekkürler birde hocam ben kutudan çıkan kabloyu standa taktım bir şey yanmadı ama direkt kola takınca oldu ama bu seferde standın ışıkları yanmadıIşıkları
Işıkları sönüyor takılıyken şarjı dolunca
Aynen, başta kablolarda sorun var sandım ama yuva kötü. Ufak harekette bağlantı koparıyor ve kablolar %100 oturmuyor. Plastiği sıyrık metal ucu uzun kablonuz varsa sorun yaşamazsınız. Bu sebeple iade edecektim ama tuttum. Fiyatına göre güzel alet.De temiz ama o arkadaki type c yuvasını kim yaptıysa küfürü hak ediyo. Kablo girmiyor doğru düzgün.
İadeye gerek yok bence ya trigger mesafesi ve stand girişi hariç mükemmel bir gamepad. Bende cyclone 2 vardı ama elime küçük geldiği için ağrıtıyordu. Bu tam xbox boyutlarında sanırım elime cuk oturdu.Aynen, başta kablolarda sorun var sandım ama yuva kötü. Ufak harekette bağlantı koparıyor ve kablolar %100 oturmuyor. Plastiği sıyrık metal ucu uzun kablonuz varsa sorun yaşamazsınız. Bu sebeple iade edecektim ama tuttum. Fiyatına göre güzel alet.