❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Arkadaşlar benimki geldi nasıl açılıyordu bu pc ye bağlamiyacam sadece görüntüsüne bakicam

Yine flash indirimde. 200-300 lira kupon varsa yaklaşık fiyatlara alabilirsiniz.

1774735171798.webp

Tek renk modu yok değil mi? Tek renk yanıyor ama nefes alıyor, sabit bir şekilde tek renk yanıyor mu

Ürünle başta bi mücadele ettim gamepad testere bile girip home tuşunca basınca algılamıyordu da bir şekilde düzeldi. Triggerler kısa mesafeli ama algılaması yavaş yavaş gitmesi çok iyi. Şarj standı vs. De temiz ama o arkadaki type c yuvasını kim yaptıysa küfürü hak ediyo. Kablo girmiyor doğru düzgün.

De temiz ama o arkadaki type c yuvasını kim yaptıysa küfürü hak ediyo. Kablo girmiyor doğru düzgün.
Aynen, başta kablolarda sorun var sandım ama yuva kötü. Ufak harekette bağlantı koparıyor ve kablolar %100 oturmuyor. Plastiği sıyrık metal ucu uzun kablonuz varsa sorun yaşamazsınız. Bu sebeple iade edecektim ama tuttum. Fiyatına göre güzel alet.

benim cihaz on numara geldide standın içinden sesler geliyor plastikmi düşmüş lehim topumu var hiç bilmiyorum hayırlısı

Aynen, başta kablolarda sorun var sandım ama yuva kötü. Ufak harekette bağlantı koparıyor ve kablolar %100 oturmuyor. Plastiği sıyrık metal ucu uzun kablonuz varsa sorun yaşamazsınız. Bu sebeple iade edecektim ama tuttum. Fiyatına göre güzel alet.
İadeye gerek yok bence ya trigger mesafesi ve stand girişi hariç mükemmel bir gamepad. Bende cyclone 2 vardı ama elime küçük geldiği için ağrıtıyordu. Bu tam xbox boyutlarında sanırım elime cuk oturdu.

Şarj ışığı sizde nasıl yanıyor arkadaşlar bende sadece kırmızı yanıyor ve tek ışık yanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,689
Üyeler
190,786
Son üye
redbull_sx
Geri