❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

Elimde sıfır Sapphire B850A Pure anakart mevcut. Bunu kullanmak yerine B850 Gaming Plus PZ modelini almaya değer mi? Hemen hemen aynı paraya gelcek ya da 1k fazla ödemiş olacağım. Hangisi daha mantıklı olur? Sanırım faz sayıları aynı ama diğer BC vs gibi özellikler düşündürüyor.

Elimde sıfır Sapphire B850A Pure anakart mevcut. Bunu kullanmak yerine B850 Gaming Plus PZ modelini almaya değer mi? Hemen hemen aynı paraya gelcek ya da 1k fazla ödemiş olacağım. Hangisi daha mantıklı olur? Sanırım faz sayıları aynı ama diğer BC vs gibi özellikler düşündürüyor.
kasan uyumluysa pz al girişleri arkadan

Kasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef

Kasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef
b650 tomahawk kullanıyorum 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım memnunum x870e olanı da aynıdır büyük ihtimalle

Hayırlı olsun siyah sistem mi beyaz sistem mi kuracaksınız bende almayı düşünüyorum ama beyazda çok sırıtır gibi geliyor.
Siyah var sistem, evet beyaz sırıtır gibi

Niye intel son soket yok.
Var mı intel indirim. Yeni işlemciler baya iyi duruyor

Gigabyte kullanıyorum, yazılım ve bios kısmı biraz sıkıntılı belki de hayırlı olmuştur fiyatı çıkması 🙂

Bu üçü arasında kaldım kasam msi m100r

Son düzenleme:
b650 tomahawk kullanıyorum 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım memnunum x870e olanı da aynıdır büyük ihtimalle
Yok o fiyatlara çıkmam istemiyorum ya, alırsam PZ muhabbetinden sanırım MSI alacağım. Var mı daha mantıklı bir öneri

Gigabyte kullanıyorum, yazılım ve bios kısmı biraz sıkıntılı belki de hayırlı olmuştur fiyatı çıkması
Kurunca fotoğraf atabilir misiniz?
Atarım hocam, zaten sistem kurulu da anakart değişicem bir tek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri