Hayırlı olsun siyah sistem mi beyaz sistem mi kuracaksınız bende almayı düşünüyorum ama beyazda çok sırıtır gibi geliyor.Alıntıyı görüntüle
B650 vardı giriş seviye, yurtdışı fiyatiyla aynı olunca bende atlayıp aldım, hayırlısı![]()
Hayırlı olsun siyah sistem mi beyaz sistem mi kuracaksınız bende almayı düşünüyorum ama beyazda çok sırıtır gibi geliyor.Alıntıyı görüntüle
B650 vardı giriş seviye, yurtdışı fiyatiyla aynı olunca bende atlayıp aldım, hayırlısı![]()
kasan uyumluysa pz al girişleri arkadanElimde sıfır Sapphire B850A Pure anakart mevcut. Bunu kullanmak yerine B850 Gaming Plus PZ modelini almaya değer mi? Hemen hemen aynı paraya gelcek ya da 1k fazla ödemiş olacağım. Hangisi daha mantıklı olur? Sanırım faz sayıları aynı ama diğer BC vs gibi özellikler düşündürüyor.
b650 tomahawk kullanıyorum 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım memnunum x870e olanı da aynıdır büyük ihtimalleKasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef
Siyah var sistem, evet beyaz sırıtır gibiHayırlı olsun siyah sistem mi beyaz sistem mi kuracaksınız bende almayı düşünüyorum ama beyazda çok sırıtır gibi geliyor.
Gigabyte kullanıyorum, yazılım ve bios kısmı biraz sıkıntılı belki de hayırlı olmuştur fiyatı çıkmasıKasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef
Yok o fiyatlara çıkmam istemiyorum ya, alırsam PZ muhabbetinden sanırım MSI alacağım. Var mı daha mantıklı bir önerib650 tomahawk kullanıyorum 1 senedir hiçbir sorun yaşamadım memnunum x870e olanı da aynıdır büyük ihtimalle
Kurunca fotoğraf atabilir misiniz?Siyah var sistem, evet beyaz sırıtır gibi
Gigabyte kullanıyorum, yazılım ve bios kısmı biraz sıkıntılı belki de hayırlı olmuştur fiyatı çıkmasıKasam uyumlu, Cooler Master Elite 600 mevcut. Backconnect biraz cazip geldi. Ama ne varki MSI a gıcığım.. Aslında gönlüm Gigabyte X870 Aorus Elite Ice dan yanaydı. Sonra fiyatı uçtu gitti. 13400 falandı bir ara şimdi 15k+. Çok kararsız kaldım maalesef
Atarım hocam, zaten sistem kurulu da anakart değişicem bir tekKurunca fotoğraf atabilir misiniz?