Admin kafasına göre yazma yetkimiz alıyo?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

dızciii

80+ Silver
Reaksiyon skoru
981
Noldu admin amd ye laf ettik diye battı mı hayırdır kafanıza göre mesaj yetkisini alıp ban atıyosunuz. Forumun içine ettiniz videolarda da tarafsızsız diye atıp tutuyosunuz. Geçen apoya laf ettik diye de dingil adminin teki uyarı atmıştı hayırdır

Noldu admin amd ye laf ettik diye battı mı hayırdır kafanıza göre mesaj yetkisini alıp ban atıyosunuz. Forumun içine ettiniz videolarda da tarafsızsız diye atıp tutuyosunuz. Geçen apoya laf ettik diye de dingil adminin teki uyarı atmıştı hayırdır
Canım benim sen forumun amacını çok yanlış anlamışsın :D adam yardım için konu açıyor sen boklamaktan başka bir şey yapmıyorsun ne olmasını bekliyorsun ? ödül mü versinler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Canım benim sen forumun amacını çok yanlış anlamışsın :D adam yardım için konu açıyor sen boklamaktan başka bir şey yapmıyorsun ne olmasını bekliyorsun ? ödül mü versinler.
ha apo konusunda bir şey diyemem uyarı atanın ayıbı.

olay ne hocam detaylı bi konuları atarmısınız inceleyeyim

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ha apo konusunda bir şey diyemem uyarı atanın ayıbı.
forumda ne konuşacağımı sana mı sorucam kendi aramızda konuşuyoruz yardım mesajı atanlar vardı zaten arada

Yardım konusunu sabote etmişsin, bilgin varsa yardım et yoksa sevgini, nefretini ona uygun konuda gösterirsin. Forumda yüzlerce AMD şikayet konusu var hayal dünyandan çık biraz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,200,304
Üyeler
190,726
Son üye
clips