Sağ olun hocam bu kadar insanın kullanması, yorum yapması aşırı motive ediyor sponsorluk sayesinde de maliyetini çıkartıyor ilk fırsatta monitörleri de eklersem kafamdaki ilk versiyon 1.0'a gelicemHocam site mükemmel oluyor valla maşallah
Desteğiniz için teşekkür hocam daha iyi olması için çalışıyorumEline sağlık böyle devam takip ediyoruz siteni kullanıyoruz insallah güzel yerlere gelir
Güzel olacak güzel. Böyle devam. Böyle bir şey yapacaktım zamanında ama birilerinin yapmış olmasına çok seviniyorum. Burası açık bir sektör inşallah gönlünce olur akakce kadar büyümeni temenni ederim.Desteğiniz için teşekkür hocam daha iyi olması için çalışıyorum
Sağ olun hocam. Şu RAM krizi ve artan fiyatlar olmasa, acaba kullanıcı sayısı şu ankinden ne kadar fazla olurdu diye düşünüyorum. Büyütmek için de çalışıyorum; şimdilik güzel gidiyor ama her an her şey olabilir.Güzel olacak güzel. Böyle devam. Böyle bir şey yapacaktım zamanında ama birilerinin yapmış olmasına çok seviniyorum. Burası açık bir sektör inşallah gönlünce olur akakce kadar büyümeni temenni ederim.