KIOXIA PCIe M2 2TB Exceria Basic NVMe GEN4 7300/6800 Mb/sn SSD 10580 TL

Wizard

80+
Reaksiyon skoru
29
Piyasada aşağı yukarı 11.5k civarına satılıyor sanırım. 1k daha indirimli fiyata geliyor.

Yılbaşı fiyatına düşmüş.

Kim dikkate alır bilmem; ancak bu ürünün, muadillerine göre yazma ve okuma için vadettiği değer bir hayli düşük. Örneğin, G3’ün 2 TB modelinde 1200 TB yazma/okuma değeri varken, bu üründe 600 TB’tır.

Elbette bu değerin aşılması, ürünün doğrudan arızalanacağı anlamına gelmez. Ancak aktif sistem diski olarak kullanmayı düşünenlerin, satın alma aşamasında bu durumu göz önünde bulundurmasını tavsiye ederim.

Hangi modeli aldınız hocam
Kioxia Exceria 500GB modeli var hocam, ikinci el 1.4TB yazılmış 9 gün güç açma süresiyle almıştım sağlığı %99du. Şu anda güç açma 28 gün, yazma 4.1 TB ve sağlığı %94.

Bende çok önceleri toshiba almıştım sonradan kioxia oldu. İnanılmaz hızlı bir şekilde sağlık düştü. Geçen vatandan kioxia ya aldım dram lı soğutmalı olan model bu gün yeni kurulum yaptım. Buda aynı şekil olursa bir daha samsung kingston harici hiç bir SSD almam

Kioxia Exceria 500GB modeli var hocam, ikinci el 1.4TB yazılmış 9 gün güç açma süresiyle almıştım sağlığı %99du. Şu anda güç açma 28 gün, yazma 4.1 TB ve sağlığı %94.
Bence o ssd de sorun var bukadar hızlı düşmemesi gerekir

Oha yuh çüş, o arada 1tb kingston fury, i amazon almanya'dan 1600 tl ye alırken çok para dediğim geldi

Geri