Ziraat Bankası Bakiyem Eksiye Düştü

Reaksiyon skoru
5
Bugün itibaeiyle hesabımda kaç para var diye ziraat uygulamasına girdiğimde normal paramın olduğunu ama kullanılabilir bakiyemin -11k olduğunu gördüm herhangi bi borcum vs yok bu taö olarak neden dolauı olmuş olabilir

provizyondaki işlemler temiz banla lredi kartı işlemler temiz benim harcamalarım harici bi durum yok
Bence sistemsel bir sorun var yarın gidince öğrenirsin en detaylı kartının kayıtlı olduğu banka şubesinde gözükür her şey ama çok ilginç ilk defa duydum böyle bi durumu etiket atıp sonucu söylersen sevinirim merak ettim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ziraatten ss alınöıyor işte alınsa atardım çoktan
Başka telefonla çekip atabilirsin.

Bence sistemsel bir sorun var yarın gidince öğrenirsin en detaylı kartının kayıtlı olduğu banka şubesinde gözükür her şey ama çok ilginç ilk defa duydum böyle bi durumu etiket atıp sonucu söylersen sevinirim merak ettim.

googledan çekyim hocam atıyorum

Bence sistemsel bir sorun var yarın gidince öğrenirsin en detaylı kartının kayıtlı olduğu banka şubesinde gözükür her şey ama çok ilginç ilk defa duydum böyle bi durumu etiket atıp sonucu
ziraatten ss alınöıyor işte alınsa atardım çoktan

söylersen sevinirim merak ettim.

Ekler

• 1000139193.webp
    1000139193.webp
    52.2 KB · Hit: 33
  • 1000139194.webp
    1000139194.webp
    59.4 KB · Hit: 32
  • 1000139195.webp
    1000139195.webp
    51.9 KB · Hit: 32
  • 1000139196.webp
    1000139196.webp
    43.7 KB · Hit: 35
@Marginale @Semiramis41 çıktım şimfi bankadan ek hesap tanımlanmış bana ilk hesap açtığımda bende kullanmadıpım için banka ek hesaba bloke koymuş onu kapattırdım ve şıan daga saçma bişey oldu -11k bakiye vardı kullanılabilir bebim kendi param 1500 falan bişeydi şimdi 39bin kullanılabilir bakiye yansıdı hesaba ilginç bi dueum

@Marginale @Semiramis41 çıktım şimfi bankadan ek hesap tanımlanmış bana ilk hesap açtığımda bende kullanmadıpım için banka ek hesaba bloke koymuş onu kapattırdım ve şıan daga saçma bişey oldu -11k bakiye vardı kullanılabilir bebim kendi param 1500 falan bişeydi şimdi 39bin kullanılabilir bakiye yansıdı hesaba ilginç bi dueum
Bu -11k bakiye muhabbeti nedenmiş onu söylediler mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,476
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri