Recep Baltaş'ın artık Linux kullanmaya çalışması.

Şimdi de Fedorayı deniyor. Video gelicek diye söyledi.
Abi Yusuf ipeğin videodan sonra ders almıştır. Hatta Yusuf’tan destek alarak video çekeceğine inanıyorum eğer ikinci bi video gelecekse. Keşke başta daha basic Ubuntu vs ile başlasaydı alışması en kolayı bana kalırsa.

Abi Yusuf ipeğin videodan sonra ders almıştır. Hatta Yusuf’tan destek alarak video çekeceğine inanıyorum eğer ikinci bi video gelecekse. Keşke başta daha basic Ubuntu vs ile başlasaydı alışması en kolayı bana kalırsa.
Yusuf kardeşimiz Google disk sorununun şıp diye çözümünü gösterdi 2 dakikaya. Helal be izledim onuda.

Adam ulti açmıştı resmen.

-Herkese merhaba ben recep baltaş
-Ben ali güngör
-Bugün sizlerle UEFI Windows toplayacağız. Değil mi Ali?
-Evet Recep bu gün gerçekten de UEFI bir windows toplayacağız.
-Bu anakartımız yanında aparatlarıyla geliyor, değil mi Recep?
-Evet Ali bu anakartımız sahiden de yanında...

Sorun neye göre kime göre çıkarıyor?
Mesela bir basit kullanıcı olarak diyorum benim için hiç bir sorunu yok.

Ama Recep kardeşimiz Linuxu bir windows kadar derinlemesine işlevsel kullanmak istediği için sorunlarla karşılaşıyor. Linux mint videosunda yaşadığı sorunlar gibi.

Çoğu kullanıcı onun linuxta yaptığı şeyleri yapmaya hevesli olmadığı için sıfır sıkıntı ile yoluna devam ediyor. Çözümü var tabii ki ama biraz engebelli yollardan.

Dağıtımdan dağıtıma değişiyor bu durum.
Genelde bilgisayarı cs2 bf1 delta force için falan kullanıyorum ama oyuna girince fps windowsa göre gerçekten çok düşüktü ne yaptıysam olmadı bende mecbur windowsa geri döndüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

-Ben ali güngör
"İkimiz de aynı şeyi konuşuyoruz ama farkında değiliz"

-Ben ali güngör
Ali Güngör Copilot+ bilgisayarları tanıtıyor. Yüzü mü beyazlamış ne adamın yüzüne Nur gelmiş sanki :D

Hahahasbjdjd şimdi gördüm Microslop.com diye site açmışlar :D

5 yıldır windows 10 kullanıyordum hatta hiç format da atmamıştım geçen vakit bolluğundan windows 11 deneyeyim dedim temiz bir kurulumla windows 11 home a geçtim ve lisansını da satın aldım, kaçak göçek yollarla da aktive etmedim ama nedense sistem de bir hantallık, yavaşlık var. Oyun anlamında windows 10 dan bir farkını görmedim aynılar fakat genel sistem performansı sanki bir sorun varmış gibi, bazen masaüstünde sağ tık yenile yapınca bile farkı hissediyorsun sistem geç tepki veriyor gibi.

Her şeyin anladım da bunca yıl şu windows a nasıl bir alternatif çıkmadı bir tek bunu anlayamadım.

5 yıldır windows 10 kullanıyordum hatta hiç format da atmamıştım geçen vakit bolluğundan windows 11 deneyeyim dedim temiz bir kurulumla windows 11 home a geçtim ve lisansını da satın aldım, kaçak göçek yollarla da aktive etmedim ama nedense sistem de bir hantallık, yavaşlık var. Oyun anlamında windows 10 dan bir farkını görmedim aynılar fakat genel sistem performansı sanki bir sorun varmış gibi, bazen masaüstünde sağ tık yenile yapınca bile farkı hissediyorsun sistem geç tepki veriyor gibi.

Her şeyin anladım da bunca yıl şu windows a nasıl bir alternatif çıkmadı bir tek bunu anlayamadım.
Aynen bende görmüştüm. Sağ tık yapınca geç tepki veriyor.
This Pc giriyorsun klasörler geç açılıyor sanki Browser de sitelerin açılmasını beklediğin gibi.

hocam windows 10 iot ltsc kur 2032ye kadar güncelleme alacak zaten.
eksik bir kaç tarafı var bunlar benim için avantaj ama sen yine kontrol et

Windows 10 program desteği bitene kadar devam ondan sonra mecbur linux geçeceğiz zaten

MacOS Linux'in çekirdeği olan UNIX kullanıyor. Zaten kernel seviyesinde aynılar. Microsoftun ama farklı.
Linux'un kendisi çekirdek zaten. Mimari olarak UNİX'i baz alıyor. UNİX-Like diye geçiyor.

Bundan ben de muzdaribim. Bazen bilgisayarı kırasım geliyor. Laptoptan dolayı diye düşünüyordum tek yaşayan ben değilmişim bu problemi.

Sorun neye göre kime göre çıkarıyor?
Mesela bir basit kullanıcı olarak diyorum benim için hiç bir sorunu yok.

Ama Recep kardeşimiz Linuxu bir windows kadar derinlemesine işlevsel kullanmak istediği için sorunlarla karşılaşıyor. Linux mint videosunda yaşadığı sorunlar gibi.

Çoğu kullanıcı onun linuxta yaptığı şeyleri yapmaya hevesli olmadığı için sıfır sıkıntı ile yoluna devam ediyor. Çözümü var tabii ki ama biraz engebelli yollardan.

Dağıtımdan dağıtıma değişiyor bu durum.
Ya ben de basit bi kullanıcıyım ama yer yer kullanımım değişiyor. Yarı yolda bırakır diye çok korkuyorum.

Linux'un kendisi çekirdek zaten. Mimari olarak UNİX'i baz alıyor. UNİX-Like diye geçiyor.

Bundan ben de muzdaribim. Bazen bilgisayarı kırasım geliyor. Laptoptan dolayı diye düşünüyordum tek yaşayan ben değilmişim bu problemi.

Ya ben de basit bi kullanıcıyım ama yer yer kullanımım değişiyor. Yarı yolda bırakır diye çok korkuyorum.
Hoş geldin. Yarı yolda bırakır derken sistem çöker mi onu mu kast ettin?

Yoksa program bulmazsın?

Hoş geldin. Yarı yolda bırakır derken sistem çöker mi onu mu kast ettin?

Yoksa program bulmazsın?
Ya sistemin çökmesinden korkuyorum. Ben aylarca bilgisayarı kapatmadan kullanıyorum. Hatta geçen bilgisayar kendine gelsin dedim. Reset attım. Bİlgisayar yavaşladı niyeyse. Ben de format ihtiyacı olana kadar kullanmaya karar verdim. Ya mobilde mesela otomatik yüklüyor uygumaları falan. PC'de tek tek siteden indiriyoruz vs. üşendiriyor ya. Microsoft'un mağazasını da hiç sevmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,151
Üyeler
190,695
Son üye
mustafa4183
Geri