doktoryusufer
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
iki kullaınıcı var pc de bu arada d kaybolmuş sadece c var bilgisayardatek kullanıcımı var onada bak c diskinde
iki kullaınıcı var pc de bu arada d kaybolmuş sadece c var bilgisayardatek kullanıcımı var onada bak c diskinde
Hocam bana bir antibiyotik yazarsanız yardımcı olabilirim o zamanMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tıpçıyım bilgisayardan anlamam demek istedim sadece
masaüstündeki bu bilgisayara sag tık yap yönet de disk yönetimine gir d yi aktif etiki kullaınıcı var pc de bu arada d kaybolmuş sadece c var bilgisayarda
Sorun anlaşıldı o zaman başka kullanıcı açmışsın bilgilerin diğer kullanıcıda.iki kullaınıcı var pc de bu arada d kaybolmuş sadece c var bilgisayarda
Ben de doktorum anlıyorum ne alakaysaMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tıpçıyım bilgisayardan anlamam demek istedim sadece
oto geri yükleme noktasi yeni tarihli mi,.eski ise onu dene.arkadaşlar merhaba ben doktor yusuf er bilgisayarıma dün akşam virüs girdi ve bütün bilgisayar adeta format atılmış gibi silindi bilgisayar açılıyor ama her şey kaybettim virüsü temizledim geri yükleme noktası daha önceden oluşturmadığım için geri de alamıyorum lütfen yardım edin teşekkürler
Yani meslekle alakası yok kişinin kendini geliştirmesi ile alakalı.Ben de doktorum anlıyorum ne alakaysa
yok tamamen boş degiloto geri yükleme noktasi yeni tarihli mi,.eski ise onu dene.
birde herseyin silindiginden emin misin gizli olabilir. sürücü de boş yer ne kadar gösteriyor. tamamen boş ise silinmiştir.
üste yazdım bakyok tamamen boş degil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
d yi nerden aktif edecem yönet dedim sonra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
disk yönetimi neresi
herşeyin silindiğinden emin değilim gizlenmişte olabilir gizliyse ne yapaxamoto geri yükleme noktasi yeni tarihli mi,.eski ise onu dene.
birde herseyin silindiginden emin misin gizli olabilir. sürücü de boş yer ne kadar gösteriyor. tamamen boş ise silinmiştir.