Modem almaman lazım router alman lazım direkt olarak fiber kullanıyorsan. Saçma sapan öneriler vermiş bazıları.Tamamdır çok teşekkürler birsey daha soracak modem aldıktan sonra router falan gerek varmı sadece bu yeterli olurmu
Modem almaman lazım router alman lazım direkt olarak fiber kullanıyorsan. Saçma sapan öneriler vermiş bazıları.Tamamdır çok teşekkürler birsey daha soracak modem aldıktan sonra router falan gerek varmı sadece bu yeterli olurmu
Heryerden çekiyorsa bi problemde yaşamıyorsan almana gerek yok ama oyunlarda Ping problemi yaşıyorsan bu modemde qos ayarı var harika bişey direk pingi 0 a indirebilirsinYüne 940mb 940mb hız alıyorum aslında çokomelli mi sence fark olur mu evde de idare eder nerdeyse her yerden çekiyor
Öncelikle Türk Telekom zaten zorunlu olarak size Wifi 6 AX3000 destekli bir Router bağlayacak, bu da çoğu normal kullanıcıya yeterli gelecek bir Router oluyor genelde. Fazlasını isterseniz kendi Routerinizi takmakta serbestsiniz ama onu yapacaksanız da ucuz modellere bakmayın 2-3 bin lira olanların genelde Türk Telekom’un verdiğinden bir farkları yok çünkü.Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
Türk telekomun modemleri 5 para etmezÖncelikle Türk Telekom zaten zorunlu olarak size Wifi 6 AX3000 destekli bir Router bağlayacak, bu da çoğu normal kullanıcıya yeterli gelecek bir Router oluyor genelde. Fazlasını isterseniz kendi Routerinizi takmakta serbestsiniz ama onu yapacaksanız da ucuz modellere bakmayın 2-3 bin lira olanların genelde Türk Telekom’un verdiğinden bir farkları yok çünkü.
hayırKeenetic ten iyi midir hocam bu modem fiyat olarak daha uygun
Fiber kullanmıyorum şuan arayıp tarife seçip bağlamaya gelecekler evde hazır fiber altyapı var hocamModem almaman lazım router alman lazım direkt olarak fiber kullanıyorsan. Saçma sapan öneriler vermiş bazıları.
ben gecen günfibere geçtim turknetliyim adamlar geldi yeni modem getirdi taktı fiber için size takmıyorlar mıYarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
Fiber olduğu kesin ise fark etmez.Fiber kullanmıyorum şuan arayıp tarife seçip bağlamaya gelecekler evde hazır fiber altyapı var hocam
Sadece ethernet ile kullanılacaksa düşünülebilir ama Wi-Fi 5 altını önermiyorum router olarak.Alıntıyı görüntüle
Dostlar bu modem nasıldır peki yorumları baya yüksek fiber destekli yazıyor ama siz daha iyi bilirsiniz .
Hopper yada omni ikisi arasında kaldım
benim önerdigim modemi al geç başka bakmaKeenetic ten iyi midir hocam bu modem fiyat olarak daha uygun