Yardım Fiber internet bağlatıyorum Fiber modem onerisi lazım dostlar.

Tamamdır çok teşekkürler birsey daha soracak modem aldıktan sonra router falan gerek varmı sadece bu yeterli olurmu
Modem almaman lazım router alman lazım direkt olarak fiber kullanıyorsan. Saçma sapan öneriler vermiş bazıları.

Yüne 940mb 940mb hız alıyorum aslında çokomelli mi sence fark olur mu evde de idare eder nerdeyse her yerden çekiyor
Heryerden çekiyorsa bi problemde yaşamıyorsan almana gerek yok ama oyunlarda Ping problemi yaşıyorsan bu modemde qos ayarı var harika bişey direk pingi 0 a indirebilirsin

Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
Öncelikle Türk Telekom zaten zorunlu olarak size Wifi 6 AX3000 destekli bir Router bağlayacak, bu da çoğu normal kullanıcıya yeterli gelecek bir Router oluyor genelde. Fazlasını isterseniz kendi Routerinizi takmakta serbestsiniz ama onu yapacaksanız da ucuz modellere bakmayın 2-3 bin lira olanların genelde Türk Telekom’un verdiğinden bir farkları yok çünkü.

Öncelikle Türk Telekom zaten zorunlu olarak size Wifi 6 AX3000 destekli bir Router bağlayacak, bu da çoğu normal kullanıcıya yeterli gelecek bir Router oluyor genelde. Fazlasını isterseniz kendi Routerinizi takmakta serbestsiniz ama onu yapacaksanız da ucuz modellere bakmayın 2-3 bin lira olanların genelde Türk Telekom’un verdiğinden bir farkları yok çünkü.
Türk telekomun modemleri 5 para etmez

Modem almaman lazım router alman lazım direkt olarak fiber kullanıyorsan. Saçma sapan öneriler vermiş bazıları.
Fiber kullanmıyorum şuan arayıp tarife seçip bağlamaya gelecekler evde hazır fiber altyapı var hocam

Yarin eve fiber internet bağlantıcam binada mevcut Türk Telekom
Kaliteli çelik gücü yüksek modem öneriniz varmıdır?
1000 Mbps
ben gecen günfibere geçtim turknetliyim adamlar geldi yeni modem getirdi taktı fiber için size takmıyorlar mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,364
Üyeler
190,739
Son üye
ugurturkcan
Geri