5060 Ti şüpheli ekran kartı

memo1940

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhaba ikinci el bilgisayar alacağım. Donanımlara eskisi kadar hakim değilim sistemde valorant yüklü idi 250-300 fps bandında akıcılığı vardı. Birkaç cpuz ekran fotosu aldım ekran kartının MHz düşük görünüyor gibi neden böyle kart çakma yada başka bir şey olabilir mi yada ekran kartının kurulumu vs mi var, dediğine göre yeni takmış ekran kartı sıfır diyor bilemedim…
IMG_9849.webp

1774865751135.webp
Bendede Palitin 16gb modeli var driverlarinizi silip tekrar kurun birde anakartdan resizebari acin kapaliysa onla alakali birde guc tassarufunda kullanabiliyor olabilirsiniz baska bisi gelmiyor aklima

Merhaba ikinci el bilgisayar alacağım. Donanımlara eskisi kadar hakim değilim sistemde valorant yüklü idi 250-300 fps bandında akıcılığı vardı. Birkaç cpuz ekran fotosu aldım ekran kartının MHz düşük görünüyor gibi neden böyle kart çakma yada başka bir şey olabilir mi yada ekran kartının kurulumu vs mi var, dediğine göre yeni takmış ekran kartı sıfır diyor bilemedim…Alıntıyı görüntüle
İçinizi rahatlatmak istiyorsanız ekran kartının kutusu veya kendi üzerindeki seri numarasını netten doğrulatın. Yine bir de techpowerup gpu Z programı ile bakmayı deneyebilirsiniz. Techpowerup gpu Z programında seri numarası görünüyor olması gerek.

Alıntıyı görüntüleBendede Palitin 16gb modeli var driverlarinizi silip tekrar kurun birde anakartdan resizebari acin kapaliysa onla alakali birde guc tassarufunda kullanabiliyor olabilirsiniz baska bisi gelmiyor aklima
PC bende değil ben alıcı olarak gittim bunların fotosunu çekip araştırınca şüpheli geldi. Yani driver kurdu mu kurmadı mı bilmiyorum yeni toplamış sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İçinizi rahatlatmak istiyorsanız ekran kartının kutusu veya kendi üzerindeki seri numarasını netten doğrulatın. Yine bir de techpowerup gpu Z programı ile bakmayı deneyebilirsiniz.
Techpowerup kesin bilgi sunar mı ?

PC bende değil ben alıcı olarak gittim bunların fotosunu çekip araştırınca şüpheli geldi. Yani driver kurdu mu kurmadı mı bilmiyorum yeni toplamış sistemi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Techpowerup kesin bilgi sunar mı ?
Seri numarasını orada bulabilirseniz onu zotac sitesinden falan doğrulama yapabilirsiniz diye düşünüyorum.

İçinizi rahatlatmak istiyorsanız ekran kartının kutusu veya kendi üzerindeki seri numarasını netten doğrulatın. Yine bir de techpowerup gpu Z programı ile bakmayı deneyebilirsiniz. Techpowerup gpu Z programında seri numarası görünüyor olması gerek.

Ekler

• 546b97ab-8d72-4168-aa62-79ef7e4f3fb9.webp
    546b97ab-8d72-4168-aa62-79ef7e4f3fb9.webp
    273.2 KB · Hit: 13
Geri