En iyi hikayeli oyunları oynamak istiyorum

Reaksiyon skoru
1
Fps oyunları baydı artık chill takılma zamanı hangi oyunları önerirsiniz.Önerdiğiniz oyunların oynanış sırasınıda yazarsanız sevinirim
oynadığım oyunlar sadece rdr2 hogwarts ve gta5 bitirdim.Ps de illa oynamışımdır uncharted falan ama yarım yamalak önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
stellar blade

FPS baydı demişsin ama yine de bir FPS oyunu olan Wolfenstein serisini öneriyorum. Hikaye açısından müthiş bir oyun. Öneririm.

tlou 1-2 gow - gow ragrarok - ghost of tsushima - it takes two - split fiction - hogwarst legacy - detroit

telltale twd serisi

last of us
ghost of tsuşima
resident evil 2 4 7 8 9
gad of war ragnorak ve 2018
baya klasik bi liste ama hepsi birbirinden güzel

last of us rdr2 felan zart zurt. amacın hikaye deneyimi ise The walking dead telltale series definite versiyon. öbürleri ne hikayeyi oyuncuya yansıtıyor nede duygu değişimi yaşatıyor zombi kesme adam vurma oyunu hikayenin içine girmiyorsun hepsini oynadım hatta yer yer hikayeyi anlayamıyorsun rdr2 de. hikae olarak konuşuyorum bahsetteikelrim manyak oyunlar farkındayım bende oynadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gad of war ragnorak ve 2018
2018 acayip düz oyundu zerre bir şey anlayamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telltale twd serisi
kral geldi işte

Fps oyunları baydı artık chill takılma zamanı hangi oyunları önerirsiniz.Önerdiğiniz oyunların oynanış sırasınıda yazarsanız sevinirim
oynadığım oyunlar sadece rdr2 hogwarts ve gta5 bitirdim.Ps de illa oynamışımdır uncharted falan ama yarım yamalak önerilerinizi bekliyorum.
spiderman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,369
Üyeler
190,741
Son üye
yusufakn34
Geri