PC toplama ile ilgili bilgim sıfır yardımcı olur musunuz?

bybekir

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar ben PC toplamak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum yani hangi işlemci ile hangi ekran kartı uyumlu anakartta tercihim ne olmalı bilmiyorum hazır sistemlere baktım bakmadım değil ama hem bütçeyi aşıyor hemde kendi toplamana göre daha düşük performans veriyor bana göre kısacası özetlemem gerekirse PC toplama ile ilgili neredeyse hiç bilgim yok yardımcı olabilecek site veya rehber niteliğinde video varsa önerirseniz sevinirim iyi günler

Merhabalar ben PC toplamak istiyorum ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum yani hangi işlemci ile hangi ekran kartı uyumlu anakartta tercihim ne olmalı bilmiyorum hazır sistemlere baktım bakmadım değil ama hem bütçeyi aşıyor hemde kendi toplamana göre daha düşük performans veriyor bana göre kısacası özetlemem gerekirse PC toplama ile ilgili neredeyse hiç bilgim yok yardımcı olabilecek site veya rehber niteliğinde video varsa önerirseniz sevinirim iyi günler
butcen nekadar ona gore onerelım

Bütçe nedir ?

Bütçe tam olarak aklımda bir şey yok ama olursa sanırım 25k 30k arası olabilir

Bütçe tam olarak aklımda bir şey yok ama olursa sanırım 25k 30k arası olabilir
oyun mu .oyunsa hangi oyunlar ağırlıklı oynarsın.Monitör 1080p mi 2k mı ? gerçi bütçenize 1080p FHD daha iyi gider bence.
Biraz daha detay verirseniz... 25-30k sadece kasa bütçesi mi ?

Genel olarak amacım oyun 1080p yeterli olur evet kasa bütçesi oyunlarda genel olarak hikaye arada sırada cs girerim

Reisimizin videolari rehber olacaktir sana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyatlar degismis olabilir

kendimden yola çıkarsam kasayı alana kadar hep laptop kullandım ama kasa aldıgımda şükür ki hic sorun cıkarmadı ama sorun cıkarsa ne yapardım bilmiyorum forumlarda sürekli sorun yasayanları görüyorum kablo bakmayı bilmen lazım işlemci anakart ekran kartı vs.. çıkarıp takmayı falan bilmek lazım diyecegim şu eger üsengec ve bunları yapmaya cekinende biriysen tavsiyem gaming laptop al gec benim suanki aklım olsa öyle yapardım

Geri