Rx 9060 xt için ddr4 anakart önerisi

zaten ekstra masraf çıkmasa daha mutlu olurum anakart değişmek de pek tercihim değil mecburen olması gerekiyor diye öyle bir şeye başvuruyorum gerekli değilse değişmem.
am4 sistemde de 1-1.5 sene kalırım muhtemelen.

oc yapmadan mı kullanıyorsun hocam? ben oc de yapmayı düşünüyorum yükseltme yapınca. Bir de 5070 gibi bir şey alsam uzun süre 2k'da kullanma açısından sence çok mu olur bu kart? Besleyebilir mi acaba, 9060xt kullanmış biri olarak düşünceniz nedir?
Post automatically merged:

2k da kullanacak arkadaş galiba ona göre yine de besler mi sizce?
@Dpoler hocam 2k'da mı kullanacaksınız?
hocam oc uv hiçbr şey yapmadım memnunum yani . 5070 de alabilirsin de ben o paraya çıksam 9070xt alırdım

Hayır açılmıyor bildiğim kadarıyla bazı b450 lerde x chipsetlilerde ve b550 de açılıyor Re size BAR ki önemli bir teknoloji amd ekran kartı ve işlemci kombosunda .
bi şey daha sormak istiyorum resizable bar ile sam aynı şey mi oluyor? ben resizable bar açtım ekran kartım a750 ama biosta SAM göremedim
hocam oc uv hiçbr şey yapmadım memnunum yani . 5070 de alabilirsin de ben o paraya çıksam 9070xt alırdım
mantıklı tercih yapmışsınız hocam 9060xt f/p kart. İnşallah bir gün ben de alıcam ama ben e. kartı almaya 10xx serisi çıkar galiba amd nin

bi şey daha sormak istiyorum resizable bar ile sam aynı şey mi oluyor? ben resizable bar açtım ekran kartım a750 ama biosta SAM göremedim

mantıklı tercih yapmışsınız hocam 9060xt f/p kart. İnşallah bir gün ben de alıcam ama ben e. kartı almaya 10xx serisi çıkar galiba amd nin
daha iyileri senin olsun hocam hayırlısı

o sisteme anakart değil işlemci upgrade i lazım,5500 ü sat ikinci elden 5600e geç,mis

re size bar açılması gereken bir teknoloji kesinlikle yeni kartlarda senin kartın intel olduğu için sam sende yok smart acsess memory yani sam sadece amd ekran kartı ve amd işlemci kullanıp belirttiğim anakart modellerinde re size barı aktif ettikten sonra amd adrenalinden açılıyor .
Post automatically merged:

işlemci ve ekran kartı okey midir
hocam paranız var ise 2. el 5600 düzgün bir rakama alabilirsiniz şuan 2. elde anakart fiyatları tavan yaptı 3700 e sıfır b550 pro wdh güzel bir tercih olur sizin için tabi bi 2. el sitelerini gezin daha iyi bi b45 x470 b550 de olur çok para vermeden 9060xt 5600 kombosundada 5600 ü biraz overclock ile 4600 4700 gzhlere çıkarısanız mis gibi olur ama overclok işi silikon şansı gerektiriyor yoksa ısıyı tutamazsınız 5600 de .

işlemci ve ekran kartı okey midir
Evet bence öyle yap bir süre öyle kullan sonra am5 geç en mantıklısı. Ama bu süre boyunca bi de monitör güncellemesi yapsan çok tatlı olurdu. Öyle geliyor bana
re size bar açılması gereken bir teknoloji kesinlikle yeni kartlarda senin kartın intel olduğu için sam sende yok smart acsess memory yani sam sadece amd ekran kartı ve amd işlemci kullanıp belirttiğim anakart modellerinde re size barı aktif ettikten sonra amd adrenalinden açılıyor .
Sağ olun hocam bilgilendirdiniz beni🤩

Evet bence öyle yap bir süre öyle kullan sonra am5 geç en mantıklısı. Ama bu süre boyunca bi de monitör güncellemesi yapsan çok tatlı olurdu. Öyle geliyor bana
monitör güncellemesi neden bu kadar önemli hocam

monitör güncellemesi neden bu kadar önemli hocam
Darboğazı azaltması ve kullanımı daha keyifli olması sebebiyle öneriyorum benim tavsiyem bunun içindi
Bi de 5600 geçerseniz darboğaz kalmaz ortada ve monitör yükseltmeniz de o kadar gerekli kalmaz bence bütçenize de iyi gelebilir

Darboğazı azaltması ve kullanımı daha keyifli olması sebebiyle öneriyorum benim tavsiyem bunun içindi
Bi de 5600 geçerseniz darboğaz kalmaz ortada ve monitör yükseltmeniz de o kadar gerekli kalmaz bence bütçenize de iyi gelebilir
düşünücem hocam teşekkür ederim

Geri