🔥İndirim Türk Telekom 5G 1 Ay Geçerli 50GB Hediye

Reaksiyon skoru
10
15 Nisana kadar almayı unutmayın

IMG_6841.webp

Burada bir bilgi yanlışı var; kampanya 15 Nisan’a kadar geçerli. Sonrasında ücret yansıtılabilir diye düşünüyorum. Bir kez onay verince iptal süreci de çok zor olabiliyor, daha önce başıma gelmişti. Bu operatöre güvenmediğim için sundukları hiçbir avantajı ücretsiz de verse istemiyorum ya. 1 ay gibi bir zamanım kaldı. Bunlardan kurtulmak için gün sayıyorum.

Aldım, eyvallah

Bunu Tam Olarak Nerden Alıyoruz
Türk Telekom uygulamasına girip paket al bölümünde bulabilirsiniz

Burada bir bilgi yanlışı var; kampanya 15 Nisan’a kadar geçerli. Sonrasında ücret yansıtılabilir diye düşünüyorum. Bir kez onay verince iptal süreci de çok zor olabiliyor, daha önce başıma gelmişti. Bu operatöre güvenmediğim için sundukları hiçbir avantajı ücretsiz de verse istemiyorum ya. 1 ay gibi bir zamanım kaldı. Bunlardan kurtulmak için gün sayıyorum.
Bu 1 seferlik hediye gibi düşünün dediğiniz farklı o 1 aylık diye alınıp iptal etmezseniz her ay yenilenen paketler

Ek paket olarak geçiyor, tekrar almadığın sürece yenilenmez.
15 Nisana kadar ücretsiz olarak faydalanabileceğini söylüyor, alınan günden itibaren de 30 gün geçerli.
Bilgi yanlışı yok yani, her şey yazıldığı gibi.
Bir de sanırım taahhütünün bitmesine 1 ay kalmış, kötü zamana denk gelmişsin, yeni alacağın paket 5G paketi olmazsa 5G'den faydalanamayacaksın ama mevcut taahhütü devam edenler taahhütleri bitene kadar 5G'den ücretsiz yararlanabilecekler.

15 Nisana kadar ücretsiz olarak faydalanabileceğini söylüyor, alınan günden itibaren de 30 gün geçerli.
Bir de sanırım taahhütünün bitmesine 1 ay kalmış, kötü zamana denk gelmişsin, yeni alacağın paket 5G paketi olmazsa 5G'den faydalanamayacaksın ama mevcut taahhütü devam edenler taahhütleri bitene kadar 5G'den ücretsiz yararlanabilecekler.
Ya bu lanet operatöre her ay havadan fazladan 500 lira para ödüyorum. Müşteri hizmetlerinin verdiği yanlış bilgi yüzünden şu an absürt bir paket kullanıyorum. İnanın bunlara karşı zerre güvenim kalmadı.

bana ayrım yapmazlar gibi geliyor. zaten 5g hızını kullanabilmek için bence en az 100gb internet paketi lazım. 10-20 gb internet paketi ile 3g veya 5g düzeyinde hız olsa fark eden bir şey olmaz

5G evimde adam gibi çekerse bir kaç günlüğüne evde fiber varmış gibi avuturum kendimi iyi oldu :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,736
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri