🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Reaksiyon skoru
6,904
Bende açıldı dostlar ist Anadolu yakasındayım hızım 45 mbps :/

Sizdeki değerler nedir?

6242.webp

ben ankaradayım açılmış ama internet hızı yavaş kapattım o yüzden ayarlardan 4.5g seçtim tekrar

Speed test sitesinin logosu eski TV gibi yukarıdan aşağıya doğru yavaaaaş yavaş yüklendi orda kapadım siteyi. Vodafonedan bişi beklemiyom en çok da o reklamını yaptı utanmadan ya
5G ihalesinin büyük kısmı turkcelle gitmiş turkcell kullananlarda 5G daha verimli olacak sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiz kötü ama ya Vodafone operatör benim
gelsin 5g de deneriz bizde tt 50gb internette verdi beleşten rahatça hız testi yaparım :D

5G ihalesinin büyük kısmı turkcelle gitmiş turkcell kullananlarda 5G daha verimli olacak sanırım

gelsin 5g de deneriz bizde tt 50gb internette verdi beleşten rahatça hız testi yaparım :D
45 mbps gitti canim Vodafone düşünüyor bizi internetimiz boşa gitmesin diye 😁

Küfür / küfür kısaltması kullanımı

Arkadaşım Turkcell 700mbps almış. Turkcell güzel bir tarife yaparsa ülkecek turkcelle geçeriz valla. Gerçi sonra o da yavaşlar aw. vodafone'dan çıkın bana ağ bandı kalmadı

Altyapı olmayan bi köydeyim 5G hız sunucu ektedir.
658.webp

Arkadaşım Turkcell 700mbps almış. Turkcell güzel bir tarife yaparsa ülkecek turkcelle geçeriz valla. Gerçi sonra o da yavaşlar aw. vodafone'dan çıkın bana ağ bandı kalmadı
3 operatorüde kullandım suan vodafone kullanıyorum olabilcek en kötüsü buymus ucuz diye gectim pisman etti çekim gücüde rezalet.
suana kadar en cok turkcellden memnun kaldım tarifem bitince direkt turkcelle gecicem sanırım

1000003933.webp

Uçak modunu aç kapa yaptım 4.5G yazıyodu 5G ye geçti. Bakalım övdükleri kadar iyi mi? görcez

Geri