Birisi bana akıl versin monitör alamıyorum

Piyasadaki satıcıların %90’ı sahtekar dün 4500 TL’ye sattığı malı hemen 6500 yapmış ne oldu ki kıyamet mi koptu dersin ki üçüncü Dünya Savaşı çıkmış dünyanın yarısı savaş halinde o zaman ayrı tayfun hocam ile değerlendirdik haberiniz var bu ürünü konuyu takip eden arkadaşlar https://www.incehesap.com/aoc-24g4h...x27WYOZ01Hyds5cJ-7FL2_LhngYQgs-mzVcLL1ITKMBEJ
bu konuyu açarken 15 sayfa olmasını 2k görüntülenme almasını hiç beklemezdim :D

ne tarz bi monitör arıyorsun bilmiyorum ama forumun önerisiyle g65b aldım aldığım günden beri 1 kez pişmanlığım yok
Bak olay bu kadar basit g65b samsung alacaksın. ufak tefek sorun hepsinde var görmezden gel. daha dogrusu umursama ugraştıgına deymez. üretimde hepsinde sorun var

Bak olay bu kadar basit g65b samsung alacaksın. ufak tefek sorun hepsinde var görmezden gel. daha dogrusu umursama ugraştıgına deymez. üretimde hepsinde sorun var
G65 B de eskimiş artık 2023’te çıkmış 2027’ye doğru ilerliyoruz bence alınmaz 8000 TL falan olsa o da kazık çıkış model yılına bakıldığında

G65 B de eskimiş artık 2023’te çıkmış 2027’ye doğru ilerliyoruz bence alınmaz 8000 TL falan olsa o da kazık çıkış model yılına bakıldığında
Aslında şimdilerde miniled monitörler piyasada olmalıydı ama yok. Ne alınacak ki ben olsam g65 b alırdım. piyasada ecran yok. :)

Aslında şimdilerde miniled monitörler piyasada olmalıydı ama yok. Ne alınacak ki ben olsam g65 b alırdım. piyasada ecran yok. :)
O kadar çok seçenek var ki aslında seçenek çok olduğundan karar vermek zor tek seçenek o değil üçüncü senesini doldurmuş derken yakında dördüncü senesi dolacak Samsung’da kazıkçı 24 versiyonunu neden çıkartmamış 2025 neden çıkartmamış 2024 25 var ise görmek isterim bir de kavisli değil mi G 65 B

O kadar çok seçenek var ki aslında seçenek çok olduğundan karar vermek zor tek seçenek o değil üçüncü senesini doldurmuş derken yakında dördüncü senesi dolacak Samsung’da kazıkçı 24 versiyonunu neden çıkartmamış 2025 neden çıkartmamış 2024 25 var ise görmek isterim bir de kavisli değil mi G 65 B
Yok hocam 1080p için çok doğru ama 1440pde kıtlık var heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parası çok hocam onun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam son olarak ne sipariş ettiniz?
Çizik gelen asusu mediamarktan sipariş ettim

Çok seçenek yok hepsi birbirinin benzeri. G65b fark yaratıyor içlerinde o yüzden al geç demek istemiştim. Digerleri IPS 'de ıps başka bir şey yok ki. Miniled monitör istiyorum ben ama yok

Geri